Silvia Dumitrescu e în mare formă. Astă seară cântă blues!

Silvia Dumitrescu, concert.jpg

Silvia Dumitrescu concert blues revenire
Silvia Dumitrescu este mândră de fiul ei, care îi calcă pe urme
foto: arhiva personală

Nu se simte niciunde mai bine ca pe scenă. Silvia Dumitrescu (55 de ani) va da astă seară o demonstrație live, în Clubul Țăranului din Capitală, acompaniată pe scenă de soțul ei, chitaristul Florin Ochescu.

După ce anul acesta a participat la selecția națională Eurovision cu o piesă scrisă de Virgil Popescu, „Fiorul iubirii”, Silvia Dumitrescu s-a decis să nu mai absenteze atât de mult de pe scenă. „Sunt colegi de-ai mei care au zis că e greu în ziua de azi să mai lansezi o piesă la radio, că ai nevoie de pile, că nu mai e loc și pentru cei din genrerația noastră. Dar eu cred că nu e așa. E de datoria noastră să compunem, să cântăm și să urcăm pe scenă în fața publicului”, a spus Silvia Dumitrescu, pentru Click!, cu o energie pe care ar fi invidioasă și cele mai în vogă tinere artiste.

Silvia Dumitrescu.jpg

Silvia Dumitrescu concert blues revenire
Silvia Dumitrescu este din ce n ce mai prezentă pe scenele cluburilor din București și din țară, în spectacole 100% live, de blues
foto: arhiva personală

Și s-a ținut de cuvânt. În ultima vreme, artista are concerte aproape în fiecare weekend, la fel cum se întâmplă și astă seară, în Clubul Țăranului, din Capitală. De la 21.00, Silvia Dumitrescu va urca pe scenă alături de soțul ei, Florin Ochescu (chitară), Răzvan Lupu zis Lapi (tobe), Gelu Ionescu (pian) și Mugurel Diaconescu zis Deacă (bas). Solista, acompaniată de cele patru instrumente, va interpreta melodii blues, dar și hituri care au consacrat-o în ani, precum „Cred în tine”, lansată în 1989, sau „Sharika”, hitul din 1997. Pentru melomani, Silvia mai are o veste bună. „Lucrez la un nou material discografic, cu Virgil Popescu. Ne cunoaștem de mult, dar ideea ne-a venit abia anul acesta, după experiența de la Eurovision. Avem gata zece melodii și cred că vom termina până la sfârșitul anului”, a mai spus Silvia, pentru Click!

În 1992 făcea show ca Madonna

Aparițiile pe scenă ale Silviei Dumitrescu erau renumite. Solista, cunoscută ca fiind o excentrică, schimba mai multe ținute pe scenă, purta rochițe foarte-foarte scurte, apela la dansatori de culoare și făcea un show în adevăratul sensului. Spectatorii erau în delir. Iată un recital pe care Silvia l-a susținut acum 22 de ani, la Festivalul Mamaia.

Loading...

Citește și