Silvana Rîciu, mireasa cu 20 de operații estetice. E cea mai «tunată» solistă de folclor

18-19-vedete-14.jpg

Solista are o rinoplastie, o tatuare a sprâncenelor, două măriri de sâni, trei injectări cu acid hialuronic şi 13 lipoaspiraţii
foto: Mihai Ionescu

Datorită bustului ei generos, interpreta de muzică populară Silvana Rîciu este alintată „Nicoleta Luciu a muzicii populare româneşti”. Silvana Rîciu a trecut prin numeroase operaţii estetice de remodelare a corpului, şi-a pus de două ori implanturi cu silicon şi a făcut o rinoplastie. Toate acestea pentru a străluci în lumina reflectoarelor.

La doar un an de la divorţ, solista Silvana Rîciu (38 ani) s-a căsătorit joia trecută cu colegul de breaslă Nicuşor Ioniţă (33 de ani). Artista este posesoarea celor mai mari silicoane din folclorul românesc şi a devenit dependentă de clinicile de înfrumuseţare pentru a fi perfectă, dar şi pentru a străluci pe scenă.

Silvana Rîciu este campioană la capitolul operaţii estetice. Pe parcursul anilor, cântăreaţa de muzică populară a făcut aproape 20 de vizite la plastician şi cam tot atâtea intervenţii. A vrut să-şi corecteze nasul şi a făcut rinoplastie, apoi a slăbit prea mult şi şi-a dorit să-şi remodeleze corpul cu ajutorul bisturiului. Mai târziu, bruneta şi-a făcut nu mai puţin de 13 lipoaspiraţii. Medicul i-a extras astfel grăsimea din mai multe zone ale corpului: talie, coapse, „aripioare”, braţe şi genunchi. Silvana mai are la activ şi două implanturi mamare cu silicon. Deoarece o deranjau, ea şi-a schimbat primele implanturi. Apoi, cântăreaţa şi-a injectat acid hialuronic în buze, însă ea spune că nu a făcut abuz. Silvana Rîciu a recunoscut că are acid hialuronic în buze, că şi-a tatuat sprâncenele, însă nu consideră aceste retuşuri ca fiind operaţii estetice. 

„Urăsc femeile care au buze groase ca Bianca Drăguşanu. Am vrut să-mi tatuez mai de mult şi sprâncenele şi mă bucur că am făcut în sfârşit acest pas. Este ceva cosmetic, pentru că vreau să arăt bine şi atunci când nu mă machiez”, a spus artista la tv.

Silvana Rîciu s-a născut pe 19 mai 1981 în cel mai sudic punct al ţării, în localitatea Zimnicea din judeţul Teleorman. A început să cânte mai serios în anii gimnaziului, la îndemnul profesorului Ion Carastan de la Clubul Copiilor din Zimnicea. A urmat apoi cursurile Şcolilor de Artă din Alexandria şi Bucureşti. A obţinut zeci de premii importante la concursuri de folclor, printre care şi trofeul Festivalului „Mamaia”, în 2002.

 

Şi ele au sâni siliconaţi, stomac micşorat şi buze cu a cid hialuronic

Prima interpretă de folclor care şi-a pus silicoane, acum 30 de ani, în SUA, e Nicoleta Voica (63 ani). Ea s-a operat anul trecut pentru a-şi micşora sânii. În 2016, şi-a mişcorat stomacul şi a slăbit 40 de kilograme. „Mă simt ca la 19 ani şi am un chef nebun de viaţă. Port haine măsura 40, de la 48, şi am scăzut un număr la încălţăminte, pentru că gambele şi tălpile s-au subţiat. Şi nu mai am nevoie de medicamente care să-mi scadă tensiunea. Săptămânal, fac trei masaje cu beţe de bambus şi cu ventuze. Nu am surplus de piele şi vergeturi pentru că în tinereţe am făcut gimnastică de performanţă, balet şi dans”, ne-a spus Nicoleta Voica.

Şi solista Brânduşa Covalciuc Ciobanu (57 de ani) a ajuns de la 102 kilograme la 60 după ce şi-a micşorat stomacul, chirurgical. Iniţial, a încercat Dieta Dukan, dar a fost la un pas de diabet. În urma operaţiei, „centrii foamei” sunt eliminaţi şi în circuitul digestiv rămâne un tub gastric cu volum redus (100 ml) care poate găzdui alimente în cantităţi foarte mici.

 

 

Loading...