Silvana Rîciu, gravidă pentru a treia oară. Va avea o fetiță

silvana.jpeg

Silvana, alături de soțul ei, Nicușor Ioniță

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu (39 de ani) este tare bucuroasă, de când a aflat că este însărcinată pentru a treia oară.

"Astăzi am fost foarte fericită. Cei 39 de ani m-au găsit o femeie împlinită, cu o familie minunată. Asta este tot ceea ce mi-am dorit vreodată. Îți mulțumesc, Doamne. Fetița se va numi Anastasia Maria. Am început amenajările nu numai pentru camera în care va sta bebelușul împreună cu noi, ci facem amenajări în tot apartamentul unde ne vom muta în vară", a spus solista, gravidă în cinci luni. 

Silvana Rîciu s-a căsătorit anul trecut cu Nicușor Ioniță

silvana_riciu_3.jpg

silviana riciu
Silvana Rîciu a făcut nuntă îmbrăcată în haine populare
Foto: arhivă personală

Silvana este căsătorită cu interpretul Nicușor Ioniță (34 de ani), pe care l-a cunoscut în urmă cu 13 ani, timp în care au colaborat pe plan profesional. Din prima căsnicie, ea mai are doi copii, pe Andrada și Luca. 

Silvana Rîciu a trecut prin numeroase operaţii estetice de remodelare a corpului, şi-a pus de două ori implanturi cu silicon şi a făcut o rinoplastie. Toate acestea pentru a străluci în lumina reflectoarelor.

La doar un an de la divorţ, solista Silvana Rîciu anul trecut cu Nicuşor Ioniţă. Artista este posesoarea celor mai mari silicoane din folclorul românesc şi a devenit dependentă de clinicile de înfrumuseţare pentru a fi perfectă, dar şi pentru a străluci pe scenă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1