Şi vedetele îşi strică manichiura la grădinărit

14-vedete-4-col-roxana-ciuhulescu.jpg

Roxana Ciuhulescu şi-a luat maşină de tuns iarba şi îşi face lună grădina casei din Pipera

Cinste lor că nu se consideră “prea vedete” pentru a pune osul la treabă în gospodărie. Ba, mai mult, le face plăcere să se deconecteze muncind în natură. Click! îţi arată ce îndeletniciri au celebrităţile atunci când nu le vezi la televizor.

De cum a intrat în vacanţă cu emisiunea “Femei de 10, Bărbaţi de 10”, pe care o prezintă la TVR 2 alături de Marina Almăşan, Mircea Radu (48 de ani) a şi fugit în concediu la Botoşani, acasă la mama soacră. Soţia lui, Raluca, este originară din acea zonă a ţării, despre care Mircea spune că e ca un colţ de Rai. “O să merg cu familia şi cu cei doi copii la bunici, în nordul ţării, în zona Botoşaniului, unde lucrurile sunt mult mai relaxate. Acolo e Raiul pe pământ, e o încărcare energetică şi emoţională pentru noi. Fiica mea cea mică, Elena, are patru luni şi voi avea o vacanţă cu pamperşi şi cu biberoane”, ne spunea Mircea Radu înainte să plece. Iată că nici n-a ajuns bine şi s-a şi pus pe treabă, în grădină.

14-vedete-2-col-mircea-radu.jpg

Mircea Radu a cules toată ceapa din grădina soacrei

 

Şarmantul prezentator, pe care la TV îl vedem doar la patru ace, s-a fotografiat la cules de ceapă, cu un coş imens în braţe. “Sunt pentru o vacanţă activă, plăcută şi sănătoasă”, a explicat el. După vacanţa din Moldova, Mircea Radu şi-a luat familia şi a plecat în Ischia, Italia. Şi Roxana Ciuhulescu (38 de ani) şi-a pus ţinuta sport şi a început să-şi amenajeze grădina casei din Pipera, în care s-a mutat recent după divorţul de Mihai Ivănescu. Vedeta cu cele mai lungi picioare din România, de 1,2 m, şi-a luat o maşină de tuns iarba şi a trecut la treabă. 

Ioana Ginghină, în livadă la Dragomireşti

 

Fosta actriţă de telenovele munceşte din greu, în fiecare an, în grădina casei sale, aflată în comuna Dragomireşti-Deal (Ilfov). “Avem 2.000 de metri pe teren. Jumătate i-am alocat pentru livada de pomi fructiferi. Avem meri, peri, caişi, vişini, cireşi, pruni şi gutui, dar nu mă pot lăuda cu o producţie prea mare de fructe. Avem atât cât să mâncăm noi şi câţiva prieteni”, ne-a spus Ioana Ginghină (39 de ani), care s-a fotografiat la cules de cireşe, alături de fiica ei.

Luminiţa Anghel plantează muşcate

 

Chiar dacă locuieşte în Bucureşti, solista a reuşit să-şi amenajeze o adevărată grădină botanică în curtea casei, unde predomină begoniile, violetele, petuniile şi muşcatele. Despre Luminiţa Anghel (48 de ani) putem spune că e „mama florilor”, căci le îngrijeşte ca pe propriii copii. Deunăzi, ne-a arătat pe Facebook cum plantează muşcate în jardiniere. Pentru a-şi proteja mâinile şi unghiile, artista a purtat mănuşi de grădinărit.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1