Şi-a tăiat 85% din stomac pentru a reveni la silueta din tinereţe

12-13-barabancea-kg.jpg

2017. Ozana Barabancea a reuşit să dea jos 7 kilograme, la o săptămână de la operaţie. 1997. Ozana era o bombă sexy, în urmă cu 20 de ani

Solista de jazz Ozana Barabancea (47 de ani) pierduse lupta cu kilogramele, din cauza stresului, aşa că singura soluţie rămăsese operaţia de micşorare a stomacului. La o săptămână de la externare, vedeta poate mânca doar cât o vrăbiuţă. Visul ei este să scape de aproximativ 60 de kilograme.

Ozana Barabancea, care este şi cel mai dur jurat de la «Te cunosc de undeva»”, a făcut tot ce-i omeneşte posibil pentru a slăbi, iar în urmă cu trei ani chiar reuşise performanţa să dea jos 40 de kilograme. Pe care însă le-a pus rapid înapoi, căci n-a mai putut, din cauza programului încărcat, să se ţină de sport şi de diete. În cele din  urmă a hotărât să-şi micşoreze stomacul: ”Este o decizie pe care am luat-o alături de copiii mei şi pe care am luat-o cu toată inima. Sunt o grasă asumată. În curând voi fi subţirică şi zglobie”, a declarat Ozana Barabancea pentru ”Răi da’ buni”, cu câteva zile înainte de intervenţia chirurgicală suferită pe 20 iunie.

Acum se simte bine, ba chiar a ”topit” 7 kilograme. În urmă cu două zile, vedeta a povestit la Antena 1 despre această experienţă: ”După operaţie am vrut să-mi văd stomacul. Am vrut să fiu sănătoasă pentru copiii mei, să mă simt mai utilă, pentru că mă simţeam încorsetată. Cred că m-am îngrăşat pe sistem nervos, mâncam compulsiv. Acum, de milă, de silă, vrei, nu vrei, trebuie să beau, timp de trei săptămâni, lichide, supe strecurate şi ceaiuri îndulcite”.

Solista mai are doar 15% din stomac, iar costul unei astfel de operaţii poate ajunge şi la 8.000 de euro: ”Doctorul mi-a tăiat centrii foamei, deja slăbesc. Există şi dezavantaje, căci se lasă pielea, deci trebuie să fac sport”, a mai adăugat ea.

Ozana priveşte cu jind la fotografiile din tinereţe, când cântărea doar 55 de kilograme. Se mândrea cu silueta ca trasă prin inel şi speră să poarte din nou acele rochiţe. Anul trecut, bustul Ozanei măsura 120 de centimetri, fiind de departe cel mai voluptuos din lumea show-biz-ului.Vedeta a fost căsătorită cu pianistul Sorin Terinte, de care s-a despărţit în 2004, şi are doi copii, pe Andrew (16 ani) şi Gloria (12 ani), ambii talentaţi la muzică.

Ioana Tufaru a ajuns din nou la 160 de kilograme

12-13-tufaru-kg.jpg

2009. Arăta impecabil după operaţie. 2017. A pierdut iar bătălia cu kilogramele

Şi Ioana Tufaru (39 de ani), fiica Andei Călugăreanu, a ajuns la cuţit, în 2009, reuşind, după operaţie, să dea jos în jur de 80 kg. Din păcate, femeia nu a respectat întocmai sfaturile medicului, astfel că acum cântăreşte din nou 160 kg. Ioana susţine că nu se poate abţine de la cartofi prăjiţi şi de la fripturi şi că are o nestăvilă poftă de mâncare. 

Împreună au «topit» 133 kilograme

12-13-badulescu-kg.jpg

Raluca Bădulescu

12-13-teo-kg.jpg

Teo Trandafir

Printre primele vedete care au apelat la operaţia de micşorare a stomacului se numără Teo Trandafir  (49 de ani) şi Raluca Bădulescu (43 de ani). Ambele şi-au făcut curaj în urmă cu 4 ani, iar rezultatele sunt spectaculoase. Teo cântărea  înainte 124 kg şi a reuşit să scape de 63, iar Raluca Bădulescu, care avea 120 kg , a dat jos 70.  În timp ce Raluca poate mânca orice, însă în cantităţi foarte mici, Teo, mai temătoare de fel, a renunţat la prăjeli, preferând supele şi biscuiţii. 

 

Loading...