Catrinel Sandu și-a serbat fiica în vila de lux din America. Sara a primit un munte de daruri

88.jpg

Catrinel, alături de Sara

Sara, fiica cea mare a lui Catrinel Sandu (43 ani), a împlinit 11 ani, eveniment care a fost sărbătorit cu fast, în noua casă din Florida, în care fosta dansatoare de la ”Cronica Cârcotașilor” s-a mutat împreună cu soțul american Steve, medic stomatolog de profesie.

Puștoaica a primit un munte de daruri: „La mulți ani, iubirea mea. 11 ani în care ai fost fiica mea uimitoare”, a scris Catrinel Sandu pe Facebook, în dreptul unor imagini de la ziua fetiței sale și a fostului soț, jucătorul de tenis Gabriel Trifu.

catrinel sandu petrecere fiica.jpg

petrecere la piscina pentru fiica lui catrinel sandu
Sara s-a distrat la piscină alături de prieteni
foto: arhivă personală

Catrinel are mare noroc și cu mama sa, care se afla în SUA, și care o ajută la creșterea celor două fet.

petrecere-catrinel-sandu.jpg

catrinel sandu mama ei si cele doua fiice
Mama lui Catrinel ajută la creșterea celor două fetițe
foto: arhivă personală
 

Catrinel și soțul ei s-au mutat în casa visurilor

De câteva luni, Catrinel și Steve și-au mutat familia într-o casă mare și frumoasă, ce este evaluată la peste 200.000 de dolari. ”Am reușit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-am luat casa visurilor noastre”, a scris Catrinel, pe conturile sociale. Iar mama ei, Mia, a adăugat: ”O casă de vis, într-un cartier superb, ca-n filmele americane!”. 

Catrinel și Steve au avut nevoie de o casă spațioasă, pentru numeroasa familie. Ei locuiesc cu fiicele lui Catrinel, cu băieții lui, din prima căsnicie, dar și cu mama dansatoarei. Ea este cea care îi răsfață pe toți cu bunătăți culinare. 

catrinel_sandu.jpg

catrinel sandu, fiica sara si sotul
Steve și Catrinel s-au mutat de curând în casă nouă
foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și

  • catrinel sandu plaja

    Catrinel Sandu a îmbrăcat rochia de mireasă. Fosta bebeluşă s-a căsătorit religios cu medicul stomatolog Steve Schroeter. Ceremonia a avut loc în mare discreţie, ieri, pe 11 noiembrie, o plajă din Florida, data aleasă având o semnificaţie specială pentru cei doi miri.

  • Fosta ”bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), Catrinel Sandu (43 de ani), a trecut prin multe greutăți în ultimii ani. Fostul soț, jucătorul de tenis Gabi Trifu, a părăsit-o, în 2018, lăsând-o singură cu doi copii, dar și cu multe datorii, iar tatăl vedetei tv a încetat din viață anul trecut. Iată însă că i se întâmplă și lucruri bune, de când l-a întâlnit pe Steve Schroeter, medic stomatolog, alături de care viața ei a devenit prosperă.