Şi-a lăsat fratele să cânte «Eşti mireasa vieţii mele»

k114-vedetete-komornyk.jpg

2017. Ovidiu şi Marius, fraţi după mamă, vorbesc adesea despre pasiunea lor comună, muzica

Ovidiu Komornyik (48 de ani) ţine enorm la fratele lui, Florin Mureşan (43 de ani), şi chiar l-a împins de la spate să participe la ”Vocea României”. Mai mult, deloc impresionat de lozinca ”frate, frate, dar brânza este pe bani”, Ovidiu îl ajută să-şi câştige pâinea tot din muzică.

După ratarea lui Florin Mureşan la “Vocea României”, în octombrie 2015, Ovidiu Komornyik a lansat un mesaj dur, prin intermediul Click!, la adresa juraţilor Loredana Groza, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă, care n-au catadicsit să-şi întoarcă scaunele: “Am înţeles că lui Marius i s-a impus să cânte o anume piesă. I s-a dat o listă de 100 de melodii, el a ales una, apoi i-au schimbat-o în ultimul moment. Din punctul meu de vedere, el a cântat foarte bine, poate că nu a fost suficient de modern pentru juraţi, de nu s-au întors”.

Încrezător în vocea fratelui său, Ovidiu a încercat mereu să-l ajute, iar ultimul său gest l-a impresionat pe Marius: “Cânt pe la petreceri melodiile lui Ovidiu. Am cântat «Frumoasa mea» şi «Eşti mireasa vieţii mele». Preţul la o petrecere e negociabil. Sunt oameni amărâţi unde am cântat şi gratis”, ne-a spus el.

k214-vedetete-vocea-.jpg

2015. Marius n-a avut noroc la ”Vocea României”

 

Întorcându-se în timp, la perioada în care şi-a încercat norocul la "Vocea României”, Marius pare acum mult mai detaşat: “Participarea nu a fost un eşec, ci mai degrabă o experienţă benefică. Nu mă aşteptam să nu se întoarcă  nici măcar un scaun. Nu sunt gelos pe succesul fratelui meu. Eu nu îmi doresc nimic din ce are celălalt”.

Ovidiu şi Marius sunt fraţi din partea mamei şi se întâlnesc adesea pentru a vorbi despre pasiunea lor comună, muzica. Komornyik a cunoscut celebritatea în 2000, cu piesa “Eşti frumoasa vieţii mele”.

Loading...
 
 

Citește și

  • vocea romaniei

    Ovidiu Komornyik (46 de ani) a avut parte de o surpriză de proporţii când l-a văzut vinerea trecută, la „Vocea României” (PRO TV), pe fratele lui, Florin Mureşan (42 de ani).

  • Au avut fler şi acum “numără”, fericiţi, roadele. Mihai Trăistariu şi Ovidiu Komornyik sunt regii nunţilor autohtone, căci miresele îşi doresc ­toate să lăcrimeze şi să danseze pe celebrele lor ­piese, “Cât de frumoasă esti!” şi „Eşti mireasa vieţii mele”.