Şi-a lăsat fanii de pe Facebook cu gura căscată! Uite ce postează Simona Nae!

simona_nae_-_sport.jpg

Simona Nae la sala
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Pentru Simona Nae, mişcarea este ruptă din Rai.

Artista ţine la condiţia fizică atât din grija pentru o siluetă fără cusur, cât şi pentru un tonus de invidiat pe scenă. Astfel, Simona îşi menţine tonusul dansând şi plimbându-se cu bicicleta, dar nu ratează nici sala de fitness pe care o frecventează cât de des poate.

Simona a postat pe pagina ei oficiala de Facebook un colaj de fotografii în care apare extrem de sexy. Îmbracată sport, Simona a pozat provocator la sala de fitness, afişând o privire senzuală odată cu ipostazele care-i pun în evidenţă corpul bine lucrat la sală.

“Îmi place să fac sport, mişcare în general. Nu-mi place să stau degeba foarte mult. Ador să dansez şi să mă plimb cu bicicleta. Am grija de felul în care arăt. Dacă mă îngraş două kilograme trebuie să le dau jos imediat pentru că nu ma simt bine. M-am obişnuit cu o anumită greutate. Acum că mi-am mărit echipa cu care merg la concerte, am 4 dansatoare şi pun accent şi pe partea de dans. Repetăm foarte mult la sală. Am făcut dans de mică, de la şapte ani, gimnastică şi balet. Trebuie să mă menţin în formă. Pentru mine condiţia fizică înseamnă foarte mult”, a declarat Simona Nae.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1