Vedetele în costume de baie, sub lupa stilistului. Au notă de trecere?

12_13_pozamare.jpg

fotografii: Mihai Ionescu/ BLITZ

Cine crede că e simplu să te pregăteşti de plajă, mai ales dacă pe CV-ul tău scrie “vedetă”, se înşală! Divele patriei fac parada modei pe litoral, în costume de baie la modă, cu imprimeuri vesele şi tăieturi îndrăzneţe. Însă cea care dă verdicte, OK sau KO, este specialistul în design vestimentar, Andreea Dogaru.

Brigitte Năstase (41 de ani) nu poate trece neobservată la plajă, iar formele ei voluptuoase sunt bine puse în evidenţă de ţinutele alese. “Brigitte poartă un costum de baie «Dolce & Gabbana», din două piese, care i se potriveşte de minune. Are un corp perfect, care ar arăta bine indiferent de alegerea vestimentară pe care ar face-o”, spune designerul.

Tot un „OK” şi pentru corp, şi pentru costum a primit şi Raluca Tănase (33 de ani), de la trupa Bambi, mai ales că pe ea fotoreporterii Click! au surprins-o în două ţinute diferite. “Raluca a ales un model clasic, de la «Agent Provocateur». Nu ai cum să greşeşti când împleteşti o siluetă suplă cu un deux-piece, în culori acromatice. Ne place! Pentru a doua apariţie la malul mării, Raluca Tănase a mizat pe un costum de baie cu imprimeu tropical. Frumoasa blondă posedă un trup de invidiat, care putea fi pus mai bine în valoare de un model puţin mai decoltat”.

Sutienul Graţielei Duban nu mai este la modă

 

Iubita lui Cristian Boureanu, tinerica Laura Dincă (21 de ani), nu ne-a luat ochii cu modelul costumului de baie, ci cu formele ei naturale. “Laura poartă un costum de baie standard, despre care nu avem prea multe de spus. Este tânără, este frumoasă şi îi stă bine în alb”, ne-a declarat Andreea Dogaru. Fosta actriţă de telenovele Diana Dumitrescu (34 de ani) a preferat să se bronzeze cu dungi de dragul acestui costum de baie, foarte modern, cu decupaje sexy. “Simpatica Diana Dumitrescu se simte bine şi asta emană prin toţi porii. Poartă un costum de baie stylish, care îi pune foarte frumos formele în valoare”, este de părere specialistul. Andrei Duban (46 de ani) se poate considera un bărbat norocos. Actorul are o familie frumoasă, un băieţel de 6 ani şi jumătate, foarte simpatic, şi o soţie superbă.

 

Cei trei sunt nelipsiţi de pe litoralul românesc, dar, să fim sinceri, cea care a atras mai mult atenţia a fost Graţiela Duban care, la 32 de ani, arată senzaţional în costum de baie. “Graţiela a optat pentru un costum tot din două piese, sutien deschis la culoare şi chilot negru. Dar modelul sutienului cu pricina, la modă în alte veri, îi aplatizează sânii”, spune designerul.

Andreea Antonescu (35 de ani) nu prea dă greş la plajă. “Andreea a pus pe ea un costum de baie clasic, de culoare neagră, extrem de sexy, care îi scoate în evidenţă bustul mare”. Iar Andreea Puşcaş, de două ori mămică, este şi la modă, şi sexy. “Şi mămica Alina Puşcaş ne-a luat ochii cu silueta. Vedeta este în trend cu un costum de baie cu imprimeu tropical, foarte căutat în acest sezon”, încheie Andreea Dogaru. 

13_andreea-dogaru-designer.jpg

Designerul Andreea Dogaru
Loading...

Citește și

  • Tom şi Jerry sunt legende! Brigitte şi Ilie Năstase s-au certat, bătut şi împăcat de mai multe ori decât celebrele personaje de desene animate. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timp ce se ”păruiau” în plin trafic, iar într-un acces de furie, bruneta sexy l-a dat jos din maşină pe fostul tenismen, în plin trafic.

  • Andreea Antonescu

    Iată momenul adevărului. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe divele patriei aşa cum fiecare cititor doreşte să le vadă: în poze neretuşate, fără “tencuială”, fără cosmetizări care păcălesc ochiul. Expoziţia de fese şi de silicoane a avut loc în weekend, la Mamaia.

  • Cristian Boureanu nu-şi mai bronzează trupul de manechin prin destinaţii exotice, din cauza interdicţiei pe care o are. Aşa că afaceristul o scoate pe Laura pe plajă la Mamaia, spre bucuria românilor, care au avut ce admira. Blondina şi-a etalat formele sexy şi chiar mai mult de atât!

  • Celebrele soliste din trupa ”Bambi” se relaxează, după o lungă perioadă de concerte, la plajă. Deşi mai mereu au fost nedespărţite, bifând vacanţe în aceleaşi destinaţii, iată că, de data aceasta, surorile Tănase s-au bronzat în ţări diferite.