Andreea Antonescu și-a înnebunit fanii cu picioarele sexy

12-13-5.jpg

Andreea Antonescu arată impecabil, la 37 de ani
Citeste tot despre: 

Andreea Antonescu are un trup de invidiat, la cei 37 de ani ai săi, iar în această perioadă delicată conturile ei sociale abundă de fotografii în care îşi etalează atât bustul impresionant, cât şi picioarele superbe.

Recent, ea a prins şi o reclamă sexy la un magazin online de pantofi şi de haine, admiratorii bombardând-o cu mesaje laudative. Deşi măsoară doar 1,56 m, fiind una dintre cele mai scunde cântăreţe, iată că succesul muzical nu a fost deloc direct proporţional cu înălţimea, aşa cum considera ea, la debutul muzical. 

În urmă cu 13 ani, Andreea ne-a mărturisit că voia să facă o operaţie chinuitoare, la o clinică din străinătate, în valoare, la acea vreme, de 15.000 de dolari: "M-am documentat despre operaţiile de alungire a picioarelor, care se efectuau doar în China, am discutat şi cu mai mulţi medici din România, însă toţi mi-au spus să-mi iau gândul de la aşa ceva. Este foarte periculos, iar urmările pot fi tragice. Am înţeles însă că aceste intervenţii au fost deja interzise".

Andreea nu era mulţumită însă nici de zâmbetul ei, aşa că  a  cheltuit peste 1.000 de euro, pentru a-şi înlocui 12 dinţi, la o clinică din Galaţi. 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1