Cristina Vasiu și-a găsit iubit când era bolnavă de Covid-19. Și el avea aceeași afecțiune

1_1_cyggggopy.jpg

Cristina Vasiu trăieşte o perioadă foarte fericită din viaţă, în care e împlinită atât în plan personal, cât şi profesional

Iubirea nu ţine cont de distanţă sau de boală. Dovadă vie e Cristina Vasiu, fostă concurentă la “X Factor” şi, în prezent, la “Te cunosc de undeva”. Infectată cu COVID-19 în iarnă, tânăra s-a îndrăgostit de un vecin, care avea aceeaşi afecţiune. Cum a decurs povestea, a povestit Cristina, în exclusivitate pentru Click!

În ultima vreme, Cristina Vasiu (28 de ani), care participă la “Te cunosc de undeva”, difuzat la Antena 1 în fiecare sâmbătă de la 20.00, e mult mai strălucitoare pe conturile sociale, unde postează des imagini cu ea şi cu iubitul ei. Curioşi să le ştim povestea, am aflat lucruri surprinzătoare despre începuturile relaţiei lor.

2_ffff1_copy.jpg

Cu trupa de la „X Factor”

“Eu şi Alin Gabriel Sandu suntem înpreună de patru luni. Am intrat cumva în Anul nou împreună. Ne-am întâlnit în perioada COVID-ului, în decembrie, când am luat şi eu virusul. Am luat de la filmările «Te cunosc de undeva», ca toată lumea, a fost o pauză de 3 săptămâni până după Sărbători. În perioada aceea, noi eram vecini de bloc, dar nu ştiam unul de altul. Culmea, ne-am îmbolnăvit în aceeaşi perioadă. Şi uite că ne-a unit acest virus!. Eram pe un grup de socializare al complexului în care locuiam. Şi uşor, uşor, am povestit, el m-a văzut la „X Factor”, am început să vorbim pe Facebook, am povestit câte puţin acolo şi apoi ne-am apropiat când am aflat că amândoi aveam COVID-19. Şi într-o noapte, când eu voiam să chem salvarea pentru că îmi era rău, eram anxioasă, panicoasă, departe de ai mei şi mă simţeam părăsită de toată lumea, mi-am luat inima în dinţi şi i-am scris, practic unui străin, să vină la mine că nu mai pot. Şi uite aşa a fost primul contact, ne-am văzut, a avut grijă de mine, l-am întâmpinat cu multă fericire. Am rămas prieteni şi apoi ne-am apropiat. La mine fericirea s-a văzut, la fel şi tristeţea, nu sunt genul de om care să mimez. Şi suntem bine acum, vrem să mergem în Germania la părinţii mei”, ne-a povestit Cristina.

3_copjjjy.jpg

Cristina, alături de Alin Gabriel Sandu

Ultimul an a fost, de altfel, unul foarte special pentru Cristina. Tânăra a resimţit puterea emoţiilor unei competiţii, când a decis să participe la „X Factor”. 
„După o pauză de mai bine de 10 ani de la ultimul show de talente la care am participat, a fost o senzaţie unică!”, ne-a spus ea.

Amna, la spital, infectată cu Covid

Cântăreața Amna (37 de ani) a ajuns la spital, fiind infectată cu noul coronavirus. 

Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, chiar de pe patul de spital. Amna este, la acest moment, sub atenta supraveghere a medicilor. 


“Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele sociale. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc”, a spus Amna, direct de pe patul de spital. 
În urmă cu două luni, Amna a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce problemele sale de sănătate s-au agravat la “Survivor România”. 

Laurențiu Duță, infectat, dar cu simptome ușoare

Trupa 3 Sud Est este lovită din nou de Covid! După ce Mihai Budeanu a trecut pe lângă moarte din cauza noului coronavirus, colegul lui, Laurențiu Duță (44 de ani), este și el infectat cu temutul virus. 
Laurențiu Duță a fost diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni. 


Artistul are din fericire o formă ușoară a bolii, spre deosebire de cazul colegului său, Mihai Budeanu, care a fost internat la ATI și a necesitat plasmă și mască cu oxigen ca să învingă virusul. 
Laurențiu Duță se află în acest moment în izolare, iar simptomele sunt aproape inexistente. Managerul trupei 3 Sud Est a confirmat că starea de sănătate a artistului este una bună.
Loading...