Și fostul soț al Luminiței Anghel a fost jignit de David: „E un nesimțit. El e zero, nu e tatăl meu”

david.jpg

david puscas marcel luminita scandal
David a fost mereu prins în scandalurile dintre părinții lui
Foto: Arhiva Click!

Scandalul continuă! Luminița Anghel (47 de ani) a fost prin tribunale ani la rând cu tatăl lui David (20 de ani), Marcel Pușcaș, pentru a obțiune custodia exclusivă a băiatului. În cele din urmă, el a rămas la artistă. De câteva luni, cântăreața și fiul ei își spală rufele murdare prin diferite emisiuni tv. Ea susține că David se poartă urât și că e prea rebel. La rândul său, tânărul crede că mama lui nu îl înțelege deloc.

Luminița Anghel și fostul fotbalist Marcel Pușcaș s-au căsătorit în anul 1996, iar în timpul căsniciei au adoptat un băiat, pe David. Au divorțat în 2003, iar tot ce și-a dorit artista a fost să obțină custodia fiului lor adoptiv. 5 ani a durat procesul, iar în cele din urmă Luminița Anghel a obținut custodia lui David. 

De ceva vreme, relația dintre artistă și fiul ei pare să degenereze. Cei doi se acuză reciproc că nu au un comportament adecvat și își aruncă „săgeți” în emisiuni tv. 

tribunal_0.jpg

david puscas marcel luminita scandal
În 2007, Marcel Puşcaş şi Luminiţa Anghel îşi disputau custodia băiatului
Foto: Arhiva Click!

 

Se pare că problemele nu sunt noi. În timpul procesului, pe când David avea doar 11 ani, a fost obligat să aleagă între părinți, fiind prins în cearta lor. I-a luat apărarea negreșit Luminiței și a spus că vrea să rămână cu mama lui și că nu îl consideră tată pe Marcel Pușcaș. Toate s-au întâmplat în 2008, atunci când David i-a scris lui Marcel un mesaj zguduitor: „Adică mă pui aicea în fața presei, mă îngrămădiți pe mine și îmi spui deodată hai să mergem! Nu mai ești tatăl meu și cu asta basta! E decizia mea! Mi-ai făcut mama de râs, ai făcut-o curvă prin televiziuni peste tot, ai răspândit tu peste tot așa că tu ești mare...Lasă-mă. Fă-ți copil, ia-ți altă soție și gata. Ne-ai distrus viața, nu mai ești tatăl meu”.

David era doar un copil prins în scandalul părinților, totul a fost transmis la emisiunea „Poveștiri adevărate”, la Acasă TV. Pe atunci era la o vârstă fragedă și voia doar să își apare mama. David le-a spus jurnaliștilor veniți în fața casei să îl lase în pace: „Să știți că el (Marcel Pușcaș) este un om foarte...mi-a făcut mama de râs la televizor și să nu credeți vreodată că ese un om corect. Să știți asta! Este un nesimțit și nu merită dragostea mea pentru că nu mai este tatăl meu! El e zero, e un nimic!”

Loading...
 
 

Citește și