Și ce dacă mama ei are un salariu uriaș? Fiica Andreei Esca dă zăpada de pe stradă

alexia_eram.jpg

alexia eram
Alexia Eram dă zăpada de pe stradă cu o lopată din plastic
foto: arhivă personală

”Fata mea este model” s-a lăudat Andreea Esca pe toate rețelele de socializare, iar fanii au fost de acord cu vedeta. Prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Pro TV și-a fotografiat fiica de 16 ani în timp ce dădea zăpada de pe stradă și ”a făcut-o de rușine” pe pereții virtuali.

Capitala e sub cod galben de ger și de ninsori, primarul general a anunțat închiderea școlilor și grădinițelor și a amenințat cu amenda asociațiile de locatari care nu-și curăță trotuarele aferente. Nu toată lumea pare însă atât de speriată de temperaturile scăzute.

Fiica Andreei Esca, de exemplu, a pus mâna pe lopată și a ieșit afară în ger, să dea zăpada de pe străduța care duce la vila familiei din centrul Bucureștiului. Îmbrăcată cu geacă groasă, încălțată cu cizme îmblănite și cu un fes călduros pe cap și mânuși impermeabile, Alexia n-a lăsat deloc impresia că e începătoare.

Ca un veritabil paparazzo, Andreea Esca și-a fotografia fiica în exercițiul funcțiunii și a postat dovada pe contul ei de Instagram.

Andreea Esca a vorbit de multe ori despre faptul că a încercat să-și educe copiii normal, chiar dacă ea însăși este cea mai apreciată vedetă de televiziune de la noi, despre salariul căreia au circulat de-a lungul timpului multe mituri. Esca și-a încurajat fiica să se implice în foarte multe activități, pentru a descoperi ce-i place cu adevărat.

andreea_esca_familie.jpg

andreea esca familie
Andreea Esca și Alexandre Eram, alături de cei doi copii ai lor, Alexia și Aris
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Andreea Esca a lăsat dintotdeauna impresia că este omul căruia nu-i lipsește nimic. Are o carieră de succes, este un om de televiziune cu mare priză la public, are o relație perfectă și o familie frumoasă. Pentru jurnalista de 43 de ani, cineva pare le fi aranjat cu mâna pe toate, la momentul potrivit.

  • alexia eram mario fresh

    Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca, a avut parte de o vară plină. S-a distrat din plin pe Litoral, dar și prin Capitală, căci a avut trei luni la dispoziție, cât ține vacanța de vară, să se bucure de libertatea de dinaintea începerii unui nou an școlar. Adolescenta are și un iubit, cu care a petrecut cât de mult timp a putut, dar și programul acestuia este extrem de încărcat. Nu de alta, dar tânărul este un star în devenire.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1