Şi-au schimbat viaţa după ce şi-au găsit soţi străini putred de bogaţi

6-7-vedete-xenia.jpg

Xenia și egipteanul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, cu afaceri în transport

Ca în basmele cu prinţi şi Cenuşărese! Frumoase, tinere şi cu o condiţie materială medie, ele au avut norocul să întâlnească bărbaţi care le-au transformat în adevărate prinţese. Monica Gabor, Xenia, Deli, Iasmina Milutinovici şi Ela Moiş sunt cele trei românce care s-au cuplat cu milionari.

Povestea Cenuşăresei e mai vie ca niciodată şi există şi în ziua de astăzi într-o variantă modernă. Cunoaştem cu toţii scenariul cu fata săracă şi amărâtă, care întâlneşte prinţul pe cal alb şi trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi. Iată că în secolul 21 există cenuşărese frumoase, sexy, cu extensii de păr, care au acum un trai de împărătese după ce le-au ieşit în cale milionari cu avion privat, veniţi de pe alte meleaguri.

untitled-1.jpg

Monica și chinezul Mr Pink, afaceri cu băuturi energizante

Cel mai bun exemplu este Monica Gabor, fata de 17 ani venită de la Bacău, căreia i s-a schimbat destinul după ce l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu. A emancipat-o, a luat-o de nevastă, dar au divorţat. Acum e pe cai mari pentru că a întâlnit un chinez putred de bogat, pe Mr Pink, care a invitat-o să locuiască în vila lui din Malibu, California, în valoare de 3,5 milioane de dolari. După ce a dat norocul peste ea, alte fete sărace s-au măritat cu bărbaţi mai în vârstă, dar şi cu bani doldora în buzunare. 

Xenia Deli, o moldoveancă frumoasă şi isteaţă, plecată în America prin programul ”Work and Travel”, a fost o vreme chelneriţă într-un local. Acolo a întâlnit un fotograf bun care a propulsat-o în showbizul american. A apărut în videoclipul ”What do you mean”, al lui Justin Bieber. La scurt timp, ea l-a cunoscut pe milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif (65 de ani), fondator, CEO şi preşedinte al grupului Amiral Holding Limited, o multinaţională cu activităţi în domeniul maritim, logistic, transport şi altele. Acesta nu a scăpat-o din mână. A cerut-o de nevastă şi au avut o nuntă de 1 milion de euro. Cadouri scumpe şi vacanţe în Elveţia, Franţa, Portugalia sau America, cam aşa îşi trăieşte viaţa. De curând, tânăra de 28 de ani a devenit şi mămică.

untitled-1.jpg

Iasmina și americanul Bradford Aaron Hill, care administrează statuia Libertății

Cât o priveşte pe Iasmina Milutinovici (27 de ani), o blondă din Timişoara, absolventă a Universităţii de Vest, ea  l-a întâlnit pe americanul Bradford Aaron Hill, milionarul care administrează statuia Libertăţii şi insula Ellis. Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii iunie 2018, la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami. Iasmina urmează să îl facă tătic pe americanul milionar. A treia româncuţă care a pus mâna pe un milionar este originară din Satul Mare, se numeşte Ela Moiş, are 26 de ani şi a fost fashion bloggeriţă. În urmă cu câţiva ani, blondina cu ochi superbi l-a cunoscut pe Anil Arjandas, un spaniol creator de bijuterii şi de ceasuri, cu o colecţie impresionantă de maşini scumpe. Bogătaşul nu a stat mult pe gânduri, aşa că şi-a făcut curaj şi a cerut-o de nevastă pe Ela, iar în 2017 au avut cea mai frumoasă nuntă într-un resort de lux din Marbella. Cei doi nu ocupă încă statutul de părinţi, dar îşi doresc un bebeluş.

untitled-1.jpg

Ela și spaniolul Anil Arjandas, creator de bijuterii și de ceasuri

 

Loading...

Citește și