Şi-au pus mâinile în cap, după ce băieţii lor au ajuns la Poliţie!

a112-13-v-5-col-accident-do.jpg

Alexandru, băiatul lui Leonard Doroftei, a provocat un accident de maşină
Fotografii: Alex Cucu/ Opinia Timişoarei

Pentru doi tătici celebri această toamnă este una cu ghinion! Nu de alta, dar băieţii lor, care au dat de necaz, zilele trecute, au fost nevoiţi să dea cu subsemnatul la Poliţie. Dacă Dan Cozma (37 de ani), care a condus sub influenţa alcoolului, s-a ales cu dosar penal, Alexandru Doroftei (20 de ani) aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele cercetărilor.

Leonard Doroftei (48 de ani), fostul mare pugilist, s-a speriat de moarte când a aflat, vinerea trecută, că fiul lui cel mic, Alexandru (20 de ani), a provocat un accident de maşină, în dreptul zonei ”Lămâiţa”, din Ploieşti.

Tânărul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un autoturism, iar în urma impactului, maşina lovită din spate a fost proiectată în alte două autoturisme. Şoferul care se afla în maşina lovită de fiul lui Doroftei a fost rănit. Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, bărbatul a suferit traumatisme în zona capului şi a toracelui, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Contactat ieri de reporterii Click!, Leonard Doroftei ne-a declarat:”Alexandru, fiul meu, a fost în stare de şoc, dar şi-a revenit. S-a întors la facultate, maşina este la reparaţii, în service. Este un băiat cuminte, nu fumează, nu bea. Nu ştiu dacă i s-a suspendat permisul, pentru că nu s-au finalizat cercetările. Am încercat să vorbim cu persoana vătămată. Din câte ştiu este acasă, şi–a făcut toate controalele, a fost externat”.

a212-13-v-5-col-cozma-opin.jpg

Dan, fiul lui Miron Cozma, s-a ales cu dosar penal. Avea 1,25‰ alcool pur în aerul expirat

Dar şi fiul lui Miron Cozma, ”Luceafărul huilei”, a dat de necaz, marţi seară, într-o intersecţie din Timişoara. Dan Cozma (37 de ani) a  pierdut controlul volanului în ­curbă şi a ajuns cu maşina lui, Audi, pe spaţiul verde, unde s-a oprit într-un stâlp de iluminat. 

În urma testării, avea  1,25‰ alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.  În plus, el va trebui să plătească şi stâlpul dărâmat. Dan a mai fost condamnat, în 2013, în primă instanţă, de Judecătoria din Petroşani, la un an şi patru luni cu suspendare, pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Miron Cozma, care a fost eliberat în 2007, după zece ani de detenţie, în urma mineriadelor,  nu a dorit să comenteze incidentul, sătul probabil de problemele cu legea din familie.

Viorica de la Clejani: «Fiul meu n-a ameninţat că dă foc parfumeriei!»

Viorica  Manole (45 de ani) neagă toate acuzaţiile aduse fiului său, Fulgy, în vârstă de 21 de ani.
Acesta ar fi fost scos cu ajutorul pazei dintr-o parfumerie din mall, în urmă cu trei săptămâni, după ce ar fi ameninţat că va da foc magazinului cu bricheta: ”Nu-i adevărat!  El ne cumpără mereu parfumuri, vânzătoarele s-au speriat aiurea. El este colecţionar de brichete şi de tabachere, nu a ameninţat că va da foc magazinului”. Nu s-a ales cu plângere penală, copilul este acasă acum, mănâncă împreună cu sora lui, Margherita”, ne-a declarat solista.

a313-v-fulgi-si-ionita-case.jpg

Fulgy, fiul Vioricăi, s-a certat cu vânzătoarele

Însă fiul Clejanilor a mai fost acuzat şi de fosta iubită, Ina, că ar fi altoit-o: ”Eram într-o vacanţă la mare unde am fost agresată, vara trecută, la sfârşitul verii, în Mamaia. M-a rugat să postez o poză cu el pe contul meu, iar un prieten a comentat, el a interpretat şi m-a agresat. M-am simţit foarte rău, iar tatăl lui nu a vrut să mă ducă la doctor, m-a dus la o farmacie să îmi ia nişte creme. Am avut buza spartă, am fost vânătă şi aveam mai multe umflături pe cap. Am avut şi o coastă fisurată. Nu puteam să fug, eram într-un apartament. Mi-a spart telefonul atunci. Mă tot bătea.”, a declarat ea.
Loading...

Citește și