Şi-au jurat iubire veşnică, dar au divorţat cu scandal. Despărţiri violente din showbiz

3-2.-2col-nastase-si-brigitte.jpg

Brigitte şi Ilie Năstase, 5 ani de căsnicie

Se spune că dragostea durează şapte ani, însă căsniciile din showbiz se fac ţăndări mult mai repede. Vedetele şi partenerii lor de viaţă au ajuns la violenţe incredibile din motive aparent comune: adulter, „nepotrivire de caracter” şi chiar probleme financiare.

În 2006, gimnastul Marian Drăgulescu (38 de ani) s-a căsătorit cu Larisa (35 de ani), iar din iubirea lor s-au născut Beatrice (14 ani) şi Richard (12 ani). După doi ani de convieţuire, au divorţat cu scandal. Marian o descria drept o femeie care toacă banii şi o mamă iresponsabilă şi imatură, pusă mereu pe scandal. Discuţiile dintre ei au degenerat în violenţe fizice de ambele părţi. Pentru a trece mai uşor peste despărţirea de Larisa, sportivul a mers săptămânal la psiholog.

3-1.-2col-dragulescu-si-larisa.jpg

Larisa şi Marian Drăgulescu, 2 ani de mariaj, 2 copii

La rândul ei, Larisa l-a acuzat că o bătea, că o înjura aproape zilnic, dar şi că se masturba fără să se ferească de copiii lor foarte mici în acea perioadă. După cinci ani de certuri prin tribunale pentru pensia alimentară a copiilor, Larisa s-a cuplat cu fotbalistul Ovidiu Mihai (23 de ani), atacant la CSM Râmnicu-Vâlcea, şi a făcut pace cu Marian, care în 2010 s-a căsătorit cu Corina (37 de ani). Şi de aceasta, însă, a divorţat acum trei luni.

Celebra brunetă Brigitte Sanda Szeifert (42 de ani) a schimbat numele în funcţie de soţi. A fost Sfăt, Torj, Năstase şi din acest an e Pastramă. A fost traumatizată de primele două mariaje, iar al treilea, cu renumitul tenismen bucureştean Ilie Năstase (73 de ani), a culminat cu scandaluri, violenţe fizice, gelozii, despărţiri şi împăcări ca în filme. Pe 9 noiembrie 2013, Brigitte îi spunea „Da” lui Ilie, iar pe 26 septembrie 2018, după aproape cinci ani, i-a spus în sfârşit „Adio!” la notar, după mai multe tentative de a rupe relaţia. Cu şase luni înainte de final, Brigitte şi Ilie au fost surprinşi de fotoreporteri îmbâncindu-se pe stradă. Ea a pus detectivii pe urmele lui şi a aflat că avea amante mai tinere. A spus la tv că s-a simţit trădată şi că nu şi-a mai putut stăpâni furia când a văzut dovezile adulterului.

3-4.-2col-whats-up-si-simina.jpg

Simina şi What’s Up, 3 ani de căsătorie
Foto: OK! România

Rapperul Marius Ivancea, alias What’s Up (30 de ani), şi managera lui, Simina Costea (29 de ani), s-au iubit cu pasiune şi cu violenţă nouă ani, dintre care în ultimii trei ani au fost căsătoriţi. În noaptea de 13 ianuarie 2014, artistul şi-a agresat fizic iubita în faţa unei shaormerii din Capitală. Paznicii localului au intervenit şi l-au predat poliţiei pe artist. Perioada a coincis şi cu debutul şi cu marile succese muzicale ale artistului pentru care a obţinut premii importante. De doi ani, What’s Up a intrat într-un con de umbră, iar proiectele i s-au împotmolit. Anul trecut, artistul a lăsat de înţeles că soţia lui ar fi însărcinată cu primul lor copil, apoi a dezminţit. Acum cinci zile, What’s Up a anunţat pe conturile sociale despărţirea oficială de Simina,  care nu mai e managera lui, însă îi va rămâne, chipurile, prietenă.

3-3.-2col-claudia-si-badalau-jr.jpg

Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău, 3 ani de mariaj, 2 copii

Tot pe 12 august a cedat şi solista Claudia Pătrăşcanu (40 de ani), care a anunţat pe conturile sociale divorţul de afaceristul Gabriel Radu Bădălău (34 de ani), după nunta fastuoasă de 70.000 de euro din 28 mai 2016. 

După cinci ani de relaţie, dintre care trei de mariaj, ea a spus că în ultimul an a mimat familia perfectă, deşi el a umilit-o, a înşelat-o, a abuzat-o emoţional, a jignit-o şi a minţit-o. Ei au doi băieţi, Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1