Şi-au etalat la petreceri sânii în care au investit 3.000 de euro

18-2-col-ilinca-vandici1.jpg

Ilinca Vandici, 32 de ani S-a “tunat” în martie, iar în luna mai, la petrecerea “Viva”, şi-a pus cea mai decoltată rochie

Vara este şi anotimpul petrecerilor în grădină sau la piscină, acolo unde vedetele îşi etalează nu numai ţinutele speciale, ci şi operaţiile estetice. Ilinca Vandici, Ana-Maria Barnoschi, Alina Pană, de la „Exatlon”, şi Adina Halas au făcut furori în vacanţe şi la evenimente mondene cu busturile lor „tunate”.

Sunt frumoase, sexy, aşa că ar fi şi păcat să stea închise în casă! Patru doamne din showbiz şi-au făcut recent implanturi mamare, iar acum sunt mult mai încrezătoare şi zâmbitoare. Ana-Maria Barnoschi şi Adina Halas au venit joi seara, 21 iunie, la piscina restaurantului “Ambasad’Or” şi au atras toate privirile.

18-2-col-alina-exatlon.jpg

Alina Pană, 31 de ani I-am văzut bustul la “Exatlon”, iar acum, la petreceri mondene

 

Şi Alina Pană, fostă concurentă la “Exatlon” (Kanal D), a ieşit la petrecere cu un decolteu superb, doar că ea şi-a pus implanturile acum mulţi ani. Ana-Maria Barmoschi (26 de ani), de la “Roata Norocului” (Kanal D), şi-a etalat bustul la „Radar de Media Summer Party 2018 – Michael Jackson Tribute”,  într-o salopetă mulată, din jeans. Vedeta a avut parte de două operaţii, una la nas şi una la sâni, astfel încât nici ea nu se mai recunoaşte în oglindă.

18-2-col-anamaria-barnoschi.jpg

Ana-Maria Barnoschi, 26 de ani Şi-a pus implanturi în ianuarie, iar joi ne-a arătat rezultatul

 

“Mi-am pus implanturi de câte 300 de mililitri. Nu sunt mari, având în vedere că înainte nu prea aveam piept deloc, sunt decente. M-am recuperat repede şi, spre mirarea mea, nu am avut dureri”, ne-a declarat vedeta. Alina Pană (31 de ani), de la “Exatlon”, ne-a povestit că a apelat de două ori la chirurgia estetică.

18-2-col-adina-halas.jpg

Adina Halas, 38 de ani Vedeta s-a operat în aprilie, iar în vacanţa din mai s-a pozat întruna

 

“Primele implanturi au fost puse acum opt ani, iar ulterior, patru ani mai târziu, din cauza concursurilor de fitness la care participam, topind foarte multă grăsime de pe corp, am văzut că e nevoie să fac din nou unele modificări în zona bustului. Nu voiam din nou o mărire, ci o ridicare”, ne-a povestit Alina la petrecerea “Radar de media”.

Şi tot acolo, Adina Halas (38 de ani) şi-a arătat şi ea investiţia de aproximativ 3.000 €, pe care a făcut-o în luna aprilie. “Nu am avut niciodată complexe legate de fizicul meu, nici măcar atunci când aveam kilograme în plus, pentru că ştiam că e o situatie temporară. Teoretic, sunt aceeaşi, dar practic, am un bust mai generos, pe care mi-l doream de ceva vreme”, a spus Adina pentru www.agentiadepresamondena.ro.

Ultima vedetă, dar nu cea din urmă, Ilinca Vandici (32 de ani), a fost ocupată cu filmările pentru “Bravo, ai stil!”, aşa că acolo şi-a etalat pentru prima dată bustul mărit în luna martie. “Am făcut acest lucru foarte informată şi foarte conştientă de absolut tot ce înseamnă această operaţie. Nu am exagerat, adică am păstrat aceeaşi mărime, am «umblat» la formă. În rest, sunt aceeaşi Ilinca Vandici pe care o ştiţi”, a spus Ilinca pentru Click!.

Aida Parascan, decolteu de pomină pe Litoral

18-2-col-aida-parascan.jpg

Aida Parascan, 37 de ani Şi-a pus implanturi în martie, iar în aprilie s-a afişat la malul mării

 

La vârsta de 37 de ani, după trei nașteri, Aida Parascan a considerat că trebuie să-și dea un refresh, așa că a bătut la ușa medicului estetician Youssef Chawi, la finalul lunii martie. Și-a făcut o operație de ridicare și de mărire a glandei mamare cu implant siliconic, iar acum bustul doamnei „Masterchef” arată senzaţional. La o lună de la operație, aceasta a avut curajul să și-l expună într-un costum de baie, pe malul mării, iar rezultatul i-a adus comentarii apreciative frumoasei roșcate cu ochii căprui. ”Sunt mulțumită și mi-aș mai face această operație de zece ori. Mi-a fost frică la început, însă am avut un medic bun care s-a comportat cu mine exemplar”, ne-a spus aceasta.

 

Loading...

Citește și

  • ilinca vandici silicoane

    Dacă v-aţi întrebat de ce prezentatoarea "Bravo, ai stil" (Kanal D) nu a mai apărut pe ecran în ultima vreme îmbrăcată în ţinute cu decolteu, acum a venit momentul să aflaţi să răspunsul. Ilinca Vandici s-a operat în mare secret la nivelul bustului şi o perioadă a fost nevoită să ascundă bustiera specială pe sub haine. Recent, ea a început din nou să mai scoată din garderobă bluze şi rochii decoltate, aşa că fanii o pot admira în toată spendoarea.

  • vedete, plaja, Andreea Bănică, Adina Halas, Elena Gheorghe, Dana Rogoz, Maria Grigoriu, Adelina Pestriţu, Alexandra Stan

    După o iarnă lungă şi o primăvară cu 20 de grade, vedetele abia au aşteptat debutul verii, pentru a-şi scoate din dulapuri costumele de baie. Nu au descins încă pe litoralul românesc, ci au plecat care pe unde au putut, în străinătate. Uite ce fotografii frumoase au pus pe reţelele sociale, spre încântarea fanilor!