Multe vedete și-au amânat nunţile şi botezurile din cauza Covid-19!

adegggla_copy.jpg

Adela Popescu trebuia să-şi boteze băieţelul vinerea trecută

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Au făcut pauză de la apariţii în public, la tv sau la concerte. Motivul pentru care Florin Ristei, Vlăduţa Lupău, soţii Cornelia şi Lupu Rednic, precum şi prezentatoarea tv Adela Popescu s-au baricadat în case este legat de infectarea cu COVID-19. Unii au recunoscut, alţii au preferat să nu dea detalii despre faptul că au fost testaţi pozitiv. 

Toamna a început cu „surprize” neplăcute pentru câteva vedete de la noi. Acestea s-au infectat cu COVID-19, iar una dintre ele a fost chiar prezentatoarea emisunii „Vorbeşte Lumea”, de la PRO TV. Adela Popescu s-a trezit cu câteva simptome care i-au dat de bănuit, iar testul i-a confirmat. 
„Dragii mei, ieri seară am făcut un test şi rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toţii. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine şi că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar şi aşa: cu băieţii în studio şi cu mine de acasă. Aveţi grijă de voi şi fiţi cu ochii pe «Vorbeşte Lumea!»”, a spus Adela. Aceasta s-a izolat de copii şi de soţul Radu Vâlcan.

ristttei_copy.jpg

Florin Ristei lipseşte de două săptămâni de la «Neaţa cu Răzvan şi Dani»

După Adela Popescu, o altă vedetă tv a anunţat că s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Florin Ristei, juratul de la „X Factor”, care a şi lipsit mai bine de o săptămână din platoul emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. 
Artistul a lămurit pauza de pe tv într-un instastory. „Că tot eraţi curioşi de ce nu am mai apărut la «Neaţa cu Răzvan şi Dani», de ce nu am mai apărut, dacă m-au dat afară…Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agăţat un pic de COVID de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine”, a spus Florin Ristei. 
El s-a filmat în timp ce stă în pat şi vorbeşte pe nas. Cântăreţul are la dispoziţie 14 zile să se pună pe picioare pentru a-şi continua proiectele în care este implicat, matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar şi filmările pentru al doilea sezon al emisiunii „X Factor”, care au început în forţă, la Antena1. 

Vlăduţa Lupău are concerte aproape zilnic până-n noiembrie

Din categoria artiştilor de muzică populară, Vlăduţa Lupău şi soţii Cornelia şi Lupu Rednic sunt în aceeaşi situatie neplăcută. Simpatica artistă din Şimleu Silvaniei a fost nevoită să îşi anuleze toată agenda concertistică. 
Avea programul full, până la final de noiembrie, cu excepţia zilelor de luni şi marţi, însă două săptămâni este pe pauză. 
Din 30 august, talentata artistă care era foarte activă pe Instagram, a luat dintr-o dată pauză. Fanii s-au întrebat care ar fi motivul, însă Vlăduţa a păstrat discreţia. 

vladutdda_copy.jpg

Vlăduţa Lupău şi-a anulat toate evenimentele la care trebuia să cânte

În octombrie anul trecut, solista a fost pentru prima dată depistată cu noul coronavirus şi a trecut cu bine peste perioada de două săptămâni. 
Şi soţii Rednic se pare că sunt în aceeaşi situaţie. Săptămâna trecută s-au văzut cu o persoană din familie despre care au aflat ulterior că are COVID, după ce aceasta şi-a făcut testul. 

sotii_rednffic_copy.jpg

Soţii Rednic nu s-au uitat la bani când a fost vorba despre sănătate

Îngroziţi de faptul că ar fi putut contacta virusul, Cornelia şi Lupu Rednic au decis să stea în casă pentru a nu-şi pune pritenii în pericol. 
Ei şi-au  anulat concertele, dar şi evenimente private ale prietenilor la care erau invitaţi. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5