Sfaturi de seducție à la Mihaela Rădulescu: «Este despre cum arăți la duș»

untitled.png

foto
MIhaela este mândră de aspectul său
Foto:Arhivă personală

Mihaela Rădulescu este o prezență feminină care atrage privirile celor din jur ori de câte ori participă la evenimentele mondene. Cu un trup de invidiat, o personalitate exuberantă și o dependență de adrenalină ieșită din comun, Mihaela a reușit să sucească mințile unuia dintre cei mai celeebri sportivi, austriacul Felix Baumgartner. Vedeta nu se ferește să își exprime senzualitatea d fiecare dată când are ocazia și nu ezită să ofere sfaturi de seducție.

Mihaela a făcut o serie de cuceriri importante și a fost iubită de bărbați importanți din televiziune și showbiz, precum Ștefan Bănică Jr sau Dani Oțil. Recent, ea a încărcat un mesaj pe contul personal de Instagram în care a explicat cu lux de amănunte ce reprezintă pentru ea seducția și a oferit câteva sfaturi tutror femeileor care doresc să fie cuceritoare. Potrivit Mihaelei, seducția nu se referă exclusiv la purtarea hainelor strâmpte sau la un machiaj strident, ci se regăsește în gesturile mărunte, neplanificate. În viziunea acesteia, o femeie poate fi fermecătoare chiar și la duș, atunci când spuma îi acoperă chipul, nu doar atunci când poartă tocuri înalte. "Seducția ar putea fi și despre modul în care vântul îţi suflă părul... sau cum arăți în duș, încercând să nu îţi intre şamponul în ochi, sau cum păstrezi tăcerea când e cazul... Bucura-te de tine si de ziua asta", a scris Mihaela pe Instagram. Desifur, opinia sa fost împrtășită de numeroși admiratori, iar textul său, alături de care se afla o fotografie, a primit mai bine de 3.000 de aprecieri.

FotoZoom
Mihaela Rădulescu a oferit admiratorilor sfaturi de seducție
Foto:Arhivă personală

Paradoxal, deși mesajul Mihaelei promova frumusețea naturală și lucrurile simple, aceasta a ales să încarce alături de text o fotografie în care apar extrem de aranjată și machiată, afișând aerul caracteristic de femme fatale 

loading...
Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu

    Mihaela Rădulescu se află într-o pauză în ceea ce privește aparițiile pe micul ecran. După o perioadă aglomerată în care făcea naveta București-Monaco pentru emisiunile "Uite cine dansează" și "Românii au talent", vedeta își vede de relația cu Felix Baumgartner și de grija pentru fiul ei, Ayan.

  • Ambele sunt trecute de 40 de ani, însă nu s-au acomodat deloc cu transformările corporale urmare a trecerii timpului. Brigitte Năstase şi Mihaela Rădulescu au devenit dependente de tratamentele estetice, iar rezultatele nu le sunt deloc favorabile.