În sfârșit, Andreea Bălan s-a hotărât! Ce nume a ales pentru fiica sa

andreea_balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan naște în mai puțin de o lună
Foto: Facebook

Andreea Bălan (32 de anu) mai are mai puțin de o lună până naște și s-a hotărât pe ultima sută de metri ce nume va purta micuța sa și a lui George Burcea (28 de anu). Mult s-a gândit și s-a răzgândit până a ales ceva care să o satisfacă atât pe ea, cât și pe viitorul tătic.

"Dragii mei, v-am promis că o sa vă spun vouă prima oară numele fețitei mele. O va chema ELLA. Numele ei înseamnă torță, lumină puternică și exact asta reprezintă pentru mine, mă motivează și mă umple de magie și lumină. O aștept cu nerăbdare să vină pe lume și sper să fiți alături de mine în continuare, să ne bucurăm împreună! Vă iubesc", a scris Andreea pe Facebook, ferictă că numele ales are o însemnătate deosebită.

Despre modul în care o va aduce pe lume pe Ella, Bălanca a povestit la începutul acestei luni, la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars. "Cred că până la urmă o să aleg cezariana, pentru că aș face operația între filmările de la «Te cunosc de undeva». Dacă mă apucă travaliul în timpul unei filmări, ar fi nasol pentru mine și pentru producție".

George Burcea arde de nerăbdare să-și cunoască fiica

andreea_george.jpg

andreea balan george burcea
Andreea și George așteaptă să devină părinți
Foto: Facebook

 

Andreea și-a ales un partener cum nu se poate mai potrivit pentru a-și întemeia o familie. Chiar dacă este mai tânăr decât ea, actorul George Burcea i-a împărtășit din plin ideea de a deveni părinți. Acesta este extrem de entuziasmat de venirea pe lume a primei sale moștenitoare. Alături de solistă, s-a pregătit de toate detaliile din camera fetiței lor. Unele dintre ele, pătuțul și primele jucării, le-a arătat și prietenilor săi de pe Facebook.

"Pătuțul e gata, prietenii Rilă și Marinarița o așteaptă, iar mami și tati tremură de emoție. Ella, te așteptăm", a scris Geporge, la scurt timp după ce iubita lui a anunțat numele ales pentru prințesa lor.

patut_ella.jpg

patut ella
Fiica lui George și a Andreei are totul pregătit în camera ei
Foto: Facebook

 

Loading...

Citește și