Sezonul 5 «Chefi la cuțite» s-a încheiat! Iată cine este marele câștigător

chefi_la_cutite_1122.jpg

Cine este marele câștigător el ediției cu numărul 5 de la concursul culinar „Chefi la cuțite”
Foto Facebook

În seara zilei de marți 26 iunie, a avut loc marea finală a concursului culinar „Chefi la cuțite”. Ediția a fost presărată cu multă emoție, dar și cu determinarea concurenților de a găti feluri alese de mâncare, care au fost degustate de cei mai iscusiți bucătari. Sezonul cu numărul 5 s-a încheiat, iar cheful care a reușit să impresioneze prin talentele sale culinare și să câștige premiul în valoare de 30.000 de euro a fost tânărul Bogdan Vandici.

În sezonul cu numărul 5 al competiției culinare „Chefi la cuțite” s-au înscris aproximativ o mie de participanți, însă numai unul a putut pleca acasă cu premiul cel mare și cu titlul de cel mai bun bucătar. Cea de-a cincea ediție s-a bucurat de multe momente tensionate, bucătarii fiind nevoiți adesea să gătească contra contrometrului, dar și de cele mai gustoase și frumos ornamentate farfurii, așa cum a anunțat prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol, înainte de a dezvălui numele marelui câștigător. 

bogdan_chefi_la_cutite.jpg

Bogdan Vandici este câștigătorul ediției cu numărul 5 a competiției „Chefi la cuțite”
Foto Facebook

În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar în marea finală doar trei participanți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro: Marlena, Cristina și Bogdan. Cum a cincea finală își căuta marele câștigător, aceștia au pregătit pentru ediția de marți seară feluri de mâncare speciale, dorind să demonstreze pentru ultima oară atuurile pe care le au în bucătărie. Au fost nevoiți să gătească contra cronometru și să pregătească farfurii frumos ornamentate, dar și gustoase, pentru exigentul juriu. Cei trei bucătari au fost ajutați de participanții eliminați din concurs, alcătuindu-și fiecare propria echipă. Finaliștii au trebuit să pregătească trei farfurii: starter, main course și desert. În urma degustărilor, tânărul orădean Bogdan Vandici, în vârstă de 21 de ani, a fost desemnat marele câștigător al competiției. Acesta a făcut parte din echipa albastră, condusă de Chef Florin Dumitrescu și a demonstrat încă o dată că talentul poate învinge experiența dobândită odată cu vârsta. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și