Sexy-impresara! Anamaria Prodan își etalează formele în costume de baie minuscule

rfhjgkjl.jpg

Anamaria Prodan nu se sfiește să le arate fanilor cum arată în costum de baie
foto: Instagram

Anamaria Prodan-Reghecampf (44 de ani) întinerește de la an la an. După trei nașteri la activ și o cură de slăbire miraculoasă, impresara a uimit cu silueta sa etalată în costume de baie extrem de sexy.

Anamaria Prodan refuză să-și arate vârsta, iar silueta îi este de mare ajutor. Soția lui Reghecampf se simte extrem de bine în pielea sa și își etalează mândră formele în cotum de baie. La mare sau la piscină, Anamaria se pozează alături de prieteni și familie, poze pe care le publică pe conturile de pe rețelele sale de socializare.

După ce a slăbit 15 kg cu ajutorul unei băuturi miraculoase, blonda este mai încrezătoare ca oricând în forțele-i proprii, iar asta se vede în atitudinea și siguranța cu care privește aparatul foto atunci când se pozează. Impresara a făcut furori într-un costum de baie negru întreg, cu decupaje,extrem de sexy. Nu multe femei și-ar permite să adopte un astfel de articol vestimentar și nu multe ar avea curajul să-l poarte.

fghgjn.jpg

Anamaria Prodan arată foarte bine în costum de baie la 44 de ani
foto: Instagram

Anamaria nu se plânge nici de lipsa formelor, sânii săi fermi ieșind mereu în evidență, mai ales când alege să poarte un sutien care abia să-i acopere. Costumul de baie din două piese i-a evidențiat și abdomenul ”decorat” cu tatuaje.

ghjhjki.jpg

Anamaria este una dintre vedetele nonconformiste de la noi din țară
foto: Instagram

Sexy-impresara creşte, împreună cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, patru copii: Rebecca - născută în 1999, Sarah - născută în 2000 ( fiicele din căsnicia anterioară), Luca - născut în 2001 - care locuieşte în Germania, împreună cu mama lui, şi Laurenţiu Junior - născut în 2008. Cu siguranță, Anamaria este o femeieșio mamăîmplinită, din toate punctelede vedere și lasă să se vadă acest lucru.

Loading...

Citește și