Sexy-folclorista, petrecere-surpriză înainte de nuntă! Cum au petrecut burlăciţele

claudia.jpg

claudia ghitulescu nunta petrecere burlacitei
Claudia Ghiţulescu nu ştia ce i se pregăteşte
foto: arhiva personală

Au mai rămas patru zile până când una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară va îmbrăca rochia de mireasă. În acest weekend, Claudia Ghiţulescu se căsătoreşte religios, dar până la marele eveniment, bruneta a fost surprinsă cu o petrecere de pomină între fete care a avut loc la un restaurant cu specific românesc.

Cludia Ghiţulescu (39 de ani) a avut un weekend plin, iar cel care urmează se anunţă şi mai şi. Cântăreaţa se mărită şi are emoţii uriaşe. Aşa cum se obişnuieşte, artista a petrecut înainte de nuntă doar cu fetele. Petrecerea burlăciţelor a fost o adevărată surpriză pentru ea, care nu a bănuit niciun moment ce o aşteaptă.

colivie_claudia.jpg

claudia ghitulescu petrecere burlacite
Elena Merişoreanu a comparat-o în glumă pe viitoarea mireasă cu o pasăre care de acum înainte va sta în colivie
foto: arhiva personală

"Claudia credea că trebuie să meargă la o întâlnire cu doamna care se ocupă de aranjamentele ei florale, nu la o petrecere. A primit multe cadouri pentru casă. Elena Merişoreanu i-a adus o lenjerie de pat, iar actriţa Eugenia Şerban o iconiţă", ne-a povestit una dintre pritenele viitoarei miresici. Cântăreaţa şi prietenele ei au încis hore şi s-au delectat cu produse tradiţionale.

Loading...

Citește și