Sexoasa asta "a încins" Litoralul! Are un tată celebru

Corina Bud, Delia și Lora, artiste aflate pe podium la capitolul "funduleț sexy", au o rivală de temut. Frumoasa blondină s-a afișat zilele trecute la mare, iar posteriorul ferm și bombat i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Odinioară era doar o adolescentă cu nume celebru, însă Ana Baniciu (24 de ani) a urcat rapid în showbiz, pe forțele proprii, datorită talentului ei muzical. Fiica solistului folk Mircea Baniciu (67 de ani) s-a remarcat în proiectul LaLa Band, lansat în 2011, apoi s-a axat pe cariera solo. Dar nu doar de carieră s-a ocupat solista, ci și de aspectul fizic. Ana Baniciu are și avantajul vârstei, însă nici dă iama în dulciuri sau în mâncare nesănătoasă. Punctul ei forte este posteriorul, pe care știe să și-l pună în evidență cu ținute sexy și costume de baie decoltate.

ana_2.jpg

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, fund sexy, vedete la plaja, vedete in costum de baie, LaLa Band
Așa arată Ana Baniciu la 24 de ani
foto: arhivă personală

Recent, Ana Baniciu a înnebunit Internetul cu pozele de la mare, în care apare mai senzuală ca niciodată. Totuși, deși arată ca o bombă-sexy, Ana Baniciu pare că are și ceva complexe, despre care a vorbit, în 2015, într-un interviu pentru revista "Tango".

ana-baniciu-mircea-baniciu-1.jpg

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, fund sexy, vedete la plaja, vedete in costum de baie, LaLa Band
Ana Baniciu, alături de tatăl ei, Mircea Baniciu

"Eu în continuare îmi văd defectele extrem de des şi consider că am destule, că nu sunt o femeie extrem de frumoasă. În schimb, consider că felul nostru de a fi, al fiecăruia, e mult mai important, iar faptul că sunt o fire deschisă, zâmbitoare şi prietenoasă cu oamenii din jur mă face să sclipesc altfel prin mulţime. De mică, mă uitam la maică-mea, care era mereu aranjată, şi am preluat asta de la ea. Mă machiam şi când eram mică. Purtam sutien de mică, mereu mă întreba de ce port sutien, că nu aveam nimic, dar eu așa voiam. Îmi place tare mult să mă aranjez. Ţin minte, când eram la liceu, intram la şapte jumătate, o oră imposibilă. Ei bine, eu mă trezeam la şase să mă aranjez, să merg la patru ace la liceu. Nu se putea să mergi aşa, oricum", povestește Ana Baniciu.

ana_1.jpg

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, fund sexy, vedete la plaja, vedete in costum de baie, LaLa Band
Ana știe cum să pozeze pentru a-și evidenția fundul sexy
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1