Serialul Vlad, sezonul 2. Episodul 2: «A venit vremea ca Vlad să-și mai plătească din datorii»

vlad.jpg

vlad serial pro tv sezon 2
Vlad
foto: Pro Tv

În această seară, trecutul răscolește din nou planurile personajelor din serialul Vlad, difuzat de Pro Tv. Fiul paznicului ucis în timpul jafului de la cazinou are la rândul său o țintă, iar Leo și Tibi pornesc în căutarea unui element care ar putea decide întregul curs al răzbunării lui Vlad.

Deși are un plan bine pus la cale, este organizat, calculat și mișcă fiecare piesă din puzzle atunci când e nevoie, Vlad va fi surprins în această seară de la 20:30 de Filip, fiul paznicului al cărui deces l-a trimis pe nedrept în închisoare. Cu arma îndreptată către mama și fratele lui Vlad, care este ținta lui Filip? Ce va face Vlad după ce va auzi împușcătura?

leo_tibi_si_titi.jpg

leo, tibi, titi
Leo, Tibi şi Titi
foto: Pro Tv

Tot în căutarea unei soluții pentru o veche problemă sunt și Leo și Tibi, care au un singur obiectiv, acela să găsească înregistrarea video din noaptea jafului de la cazinou, când a început totul.

Cum se complică planurile lui Vlad 

Cursa se complică atunci când Tibi îl anunță pe Vlad de planul lui Leo. Cu gândul că se află la un pas distanță de a-și relua adevărata viață și cu dorința de a se întoarce acasă, la familia lui, Vlad pornește și el în căutarea imaginilor pe care speră să le găsească înaintea fostului său prieten. Care dintre cei doi va pune mâna pe cea mai de preț „piesă” din planul de răzbunare a lui Vlad, fanii serialului cu numărul 2 vor afla de la 20:30, la PRO TV.

leo.jpg

leo vlad
foto: Pro Tv

Luni seară, telespectatorii vor vedea şi ce descoperire face Vlad și cum acest adevăr îi întărește dorința de răzbunare împotriva Elizei. La rândul lor, Delia și Cezar sunt puși în fața unei decizii dure, lucru care-l determină pe Cezar să spună că „a venit vremea ca Vlad să-și mai plătească din datorii!”.

 

Citeşte şi:

 

Au început filmările pentru “Vlad” sezonul 2. Primele imagini din culise

Diana Sar din serialul “Vlad” iubește doi bărbați, dar nu poate fi cu nici unul. Cum arată actrița în realitate

 

Loading...

Citește și

  • VLAD revine din 9 septembrie, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV! Dinamica personajelor crește semnificativ, apar personaje noi și fiecare situație devine și mai complicată. Pericolul stă la orice pas, iar Vlad este pregătit să își ducă planul răzbunării până la final. Sezonul 2 vine cu mai multă dramă și mai multă acțiune, iar dragostea se intensifică.

  • Actrița Elvira Deatcu joacă rolul Deliei în serialul VLAD, în această toamnă, numai la PRO TV! Ea este partenera lui Cezar, o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată și foarte puternică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1