Sergiu de la Teo Show şi iubita lui au inventat reţeta anti-mahmureală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sunt împreună de patru ani, au fost colegi la Kanal D, ea la Meteo şi la “Codul fericirii”, el e în continuare la “Teo Show” şi la “Test de vedetă”.

Sergiu Negoţiu Pillof şi Diana Pârvu se pot mândri că fac totul împreună, chiar şi în bucătărie. Ne-au gătit o gustoasă mâncare de spaghete, dar şi celebra lor reţetă de salată de beouf anti-mahmureală, pentru care sunt celebri printre prietenii lor. “Nu suntem nişte chefi, dar ştim să gătim câteva reţete. Salata de beouf ne place foarte mult de când ne ştim, însă acum 3 ani, când am petrecut Crăciunul cu mai mulţi amici, ne-am gândit să gătim ceva trediţional.

11-5.-1col-.jpg

De 3 ani, Diana pune mult mai multe murături în salata de boeuf

 

Şi am făcut salată de beouf. Am pus cartofi, mazăre, vită şi mulţi castraveţi şi gogoşari muraţi. Doar că nu am calculat când am pus murăturile şi am scăpat cam multe. La final am amestecat cu maioneza şi am decorat-o. Surpriza a fost când ne-am aşezat la masă şi salata era destul de acră. Aşa că i-am găsit repede un nume - «salata de beouf anti-mahmureală». E celebră acum în grupul nostru de prieteni şi chiar dacă de Crăciun avem o mulţime de alte bunătăţi, ea merge la fix pentru că e fresh”, ne-a povestit cuplul.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • bursucu teo show

    Prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” şi colegul lui Teo de la “Teo Show”, de la Kanal D, ne-a povestit, în exclusivitate, despre relaţia cu Andreea, mama copilului său. Bursucul sau Adrian Cristea (30 de ani), pe numele său adevărat, ne-a oferit un interviu sincer despre viaţa lui dincolo de camerele de luat vederi.

  • Teo Trandafir și Bursucu par să aibă o relație perfectă pe micile ecrane, chiar dacă se mai „ciondănesc” uneori, spre amuzamentul telespectatorilor. Se pare, totuși, că cei doi prezentatori sunt printre puținii care se bucură de o relație de prietenie strânsă și în realitate, nu numai în cadrul platourilor de filmări. Bursucu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Teo și a mărturisit că nu s-au certat niciodată. Mai mult decât atât, prezentatorul susține că are ce învăța ce la colega lui de platou și că au ajuns să aibă o relație de prietenie, cei doi împărtășind unul cu altul detalii din viețile personale.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul