Șerban Copoț, tată pentru a treia oară: "Sunt leșinat de nerăbdare". A anunțat și sexul bebelușului

serban-copot.jpg

Șerban și Roxana vor avea și o fetiță
foto: Facebook

Șerban Copoț (39 de ani) sau Hienă, din fosta lui trupă Animal X, a anunțat azi, chiar de ziua lui, pe conturile sociale, că soția Roxana îi va dărui și o fetiță.

”Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie, când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fată. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi”. Șerban mai are doi băieți, Teddy ( 8 ani) și Alex ( 4 ani), pe care îi adoră, și de dragul cărora a lansat și două cărți pentru copii. “Îl au ca protagonist pe motănelul Mao. Lui Teddy îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul”, spune prezentatorul de la "iUmor" (Antena 1).

Citește și:

Cum arată Roxana, soția și mama celor doi băieți ai lui Șerban Copoț

«Hienă», din nou tată după ce soţia a pierdut o sarcină

Loading...
 
 

Citește și

  • Tace şi face. Asta e deviza după care se ghidează simpaticul solist Şerban Copoţ, pe care în prezent îl vedeţi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). Click! a aflat că acesta s-a însurat în mare secret, la sfârşitul lunii martie, iar familiile mirilor au aflat abia ulterior despre marele pas.

  • serban copot sotie nastere materinitate Giulesti

    Şerban Copoţ, alias "Hienă" de la Animal X, este un om foarte chibzuit. Artistul nu a vrut să plătească mii de euro pentru acelaşi servicii medicale ca în sistemul de sănătate de stat, astfel că a ales ca soţia lui să aducă pe lume cei doi copii ai familiei la o maternitate din Bucureşti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1