Şerban Copoţ şi-a încheiat socotelile cu Animal-X: “Studioul e acum camera copiilor”

animal-x.jpg

trupa Animal-X
Trupa Animal-X, în 1999

Coprezentatorul lui Dan Negru de la “Next Star” (Antena 1) a fost ani la rând în topurile muzicale cu trupa “Animal-X”, pe care a înfiinţat-o în 1999, Vierme şi Şopârlă. Şerban Copoţ ne-a povestit cum, în viaţa lui, televiziunea a luat de tot locul muzicii, dar şi ce s-a întâmplat cu studioul de înregistrări de odinioară.

Din 1999 face parte din trupa “Animal-X”, unde s-a ales cu porecla Hienă. A lansat hituri după hituri, însă din 2014, după ce au sărbătorit 15 ani de existenţă, băieţii au lăsat-o mai moale cu muzica. Acum, Şerban Miron Copoţ (37 de ani) este coprezentator la emisiunea “Next Star”, de la Antena 1, dar şi coprezentator la “iUmor”. L-am întâlnit pe Şerban pe 11 iulie, la Hotel Caro, la un party organizat de un celebru lanţ de hipermarketuri, care a lansat campania “ABC-ul pentru o viață deplină”, şi unde artistul a fost invitat să ţină un discurs. Am stat de vorbă şi am aflat ce s-a întâmplat cu studioul lui de înregistrări, dar şi cum arată viaţa lui fără muzică.

serban-copot-animal-x-iulie-2018.jpg

Serban Copot
Șerban Copoț a renunțat la părul colorat și este un familist convins
foto: Dorin Constanda

„Fostul meu studio de înregistrări a devenit camera copiilor. Nu le-am povestit despre trecutul meu muzical. Ştiu foarte puţin, dar nu am insistat pe subiectul acesta absolut deloc. Le-am pus câteva piese, o dată sau de două ori. Au trecut 18-19 ani de atunci. Muzica nu e un capitol închis, nu poţi închide o pasiune. Suntem într-o pauză adaptată la  necesităţile fiecăruia dintre noi. Fostul studio de înregistrări l-am transformat în camera de joacă a copiilor mei, Tedy (6 ani) şi Alexandru (2 ani). Camera de mixat a fost transformată tot în cameră de copii şi camera de voci e biroul unde îmi fac ilustraţii şi treaba mea pe care o mai am. Nu mai am legătură cu muzica. Televiziunea e cea care mă pasionează acum”, ne-a spus Şerban.

serban-copot-aniversare-miramagica-2-ani.jpg

Anda Adam familie, vedete copii, Alex Velea, Serban Copot sotie, fiica Oanei Roman, DJ Wanda, Vasile Calofir, Patrizia Paglieri, Vica Blochina, fiu Victor Piturca, vedete parc de distractii, Herastrau
Familia Copoț s-a asortat la adidași

Întrebat dacă vrea să aibă propria emisiune, ne-a spus că “lucrurile astea vin la momentul oportun”. “Pentru mine e un început tot ce înseamnă cariera în televiziune. Trebuie să mai învăţ multe lucruri din meseria asta, pentru că este o meserie, şi la momentul oportun cred că voi învăţa să fac şi alte lucruri. Nu sunt în vacanţă, încă filmez momentan pentru “Next Star”, până pe 25 iulie. Nu aş pleca într-un reality show, nu-mi permit să stau departe de familie. Tedy, fiul meu cel mare, începe şcoala, în toamnă va fi clasa 0. Şi sunt nişte momente importante, în care e important ca tatăl să fie aproape. Acasă o ajut pe soţia mea cât pot, gătesc fructe de mare, peşte, lucruri mai deosebite, sunt genul de bucătar de cursă lungă, doar din pasiune. O să avem o vacantă la bunici, aici în România, pentru că nu am timp să plecăm din ţară”, ne-a povestit Şerban Copoţ.     

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Tace şi face. Asta e deviza după care se ghidează simpaticul solist Şerban Copoţ, pe care în prezent îl vedeţi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). Click! a aflat că acesta s-a însurat în mare secret, la sfârşitul lunii martie, iar familiile mirilor au aflat abia ulterior despre marele pas.

  • animal x vierme soparla hiena

    Era idolul adolescenților acum 15 ani, iar trupa lui era mereu în top. Numele lui real este Laurențiu Mihai Penca (32 de ani), dar toți îl știu de „Vierme” de la Animal X. Pe vremea când formația lui era în vogă, artistul adopta un look rebel: păr blond deschis și piercing-uri. Acum, „Vierme” s-a schimbat uluitor. Cântărețul este implicat în diferite proiecte, dar „meseria” lui de bază este cea de tătic.