Șerban Copoț și George Vintilă, la un pas să părăsească «Asia Express». Ce i-a ţinut în competiţie

serban-copot-george-vintila.jpg

Șerban Copoț și George vintilă au avut noroc şi nu au părăsit competiția Asia Express
Foto Facebook

Competiția Asia Express devine din ce în ce mai tensionată din cauza probelor, iar acest lucru i-a făcut să se certe cu membrii echipelor lor. Echipele formate din Cocuța şi Bogdan Boantă, Ruby şi Robert și Șerban Copoț şi George Vintilă s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă, iar pentru acest lucru au avut de tras tare.

Probele au fost grele, iar concurenții s-au enervat și supărat în același timp. Au avut de trecut prin momente grele, iar echipa formata din Cocuța și Bogdan s-a încurcat la o probă în care au fost nevoiți să traverseze o apă într-o barcă rotundă. 

55560435_505257223337245_4633402232069423104_o.jpg

Cocuța și Bogdan Boantă au întâmpinqat probleme la o probă

În cadrul unei alte probe, cele trei echipe au fost nevoite să hrănească maimuțele cu banane, iar animelele nu păreau să îi placă prea tare pe cei şase concurenți. La această probă, Șerban Copoț și George Vintilă au fost penalizați deoarece nu au reușit să hrănească prea multe maimuțe. 

Șerban Copoț și George Vintilă, la un pas să plece din competiția Asia Express

Șerban Copoț și George Vintilă au ajuns ultimii la Gina Pistol, ceea ce însemna că erau în mare pericol de eliminare. Au avut însă noroc, iar elefantul din cutia aflată la echipa Morodan-Teleşpan a fost verde. Şerban şi George ar fi fost obligaţi să se întoarcă în România dacă elefantul era roşu, dar în această situaţie, ei vor continua cursa pentru marele premiul. 

Ruby s-a sărutat cu o fată la Asia Express pentru a câștiga o probă

Ruby a primit, între timp, o propunere inedită de la unul dintre turiști pe care i-a rugat să-i achiziționeze 10 nuci de cocos. Turistul avea o prietenă care își sărbătorea ziua de naștere, iar el a rugat-o pe Ruby să o sărute pe amica lui. Dar în loc să o pupe pe obraz, Ruby a înțeles că trebuie să o sărute pe buze, astfel că, Ruby a avut parte de un moment foarte intim cu o tânără necunoscută. Iar mai apoi, ea a înțeles că trebuia doar să o pupe pe obraz. 

ruby-sarut-asia-express-fata.jpg

Ruby s-a sărutat cu o fată, chiar în ochii iubitului ei
Captură video

 

Loading...
 
 

Citește și