A semnat certificatele de deces ale soţilor Ceauşescu! Află povestea lui la „Destine ca-n filme”

destine_marciuc_si_dr_belis_ed_17martie.jpg

iuliana marciuc belis
Iuliana Marciuc, alături de doctorul Vladimir Beliş
Foto: TVR

Cu toate că Iuliana Marciuc s-a ocupat, în ultima perioadă, de selecţia naţională a concursului Eurovision, în calitate de producător, ea nu a lăsat deoparte „prima sa dragoste”, aceea de prezentatoare de emisiuni.

Aşa se face că Iuliana Marciuc a muncit din greu pentru a pregăti un nou sezon de „Destine ca-n filme”.  În emisiunea ei de marţi, Iuliana ni-l prezintă pe omul care a semnat certificatele de deces ale soţilor Ceauşescu.

De marţi, 17 martie, de la ora 21.00 la TVR 2, la „Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc vă invită să cunoaşteţi poveştile mai puţin cunoscute a două personalităţi, nume cunoscute şi respectate în domeniile lor de activitate: medicul legist prof.dr. Vladimir Beliş şi speologul dr.Cristian Lascu.

destine_dr_belis_ed_17martie.jpg

Doctorul Vladimir Beliş a semnat certificatele de deces ale soţilor Ceauşescu
Foto: TVR

Prof.dr. Vladimir Beliş şi-a început cariera ca medic pediatru, însă viaţa avea să-l ducă spre o cu totul altă specializare, cea a medicinei legale. A autopsiat trupul soţiei celui mai bun prieten, a asistat la execuţii, pedepse date pentru crime duble sau în cazul gravelor delicte economice şi a semnat certificatele de deces ale soţilor Ceauşescu. Fostul director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti vine la „Destine ca-n filme” pentru a face dezvăluiri spectaculoase.

destine_cristian_lascu_ed_17martie.jpg

Cristian Lascu a primit Premiul pentru “Cel mai bun jurnalist de mediu” oferit de Ambasada Franţei
Foto: TVR

Speologul Cristian Lascu este un înverşunat militant pentru conservarea patrimoniului naţional şi protejarea Deltei Dunării. A descoperit în jur de 35 km de galerii de peşteră şi a primit Premiul pentru “Cel mai bun jurnalist de mediu” oferit de Ambasada Franţei. În prezent, dr.Cristian Lascu locuieşte precum strămoşii noştri, într-un fel de aşezare neolitică, ruptă de orice „tâmpeală lumească”, cum îi place să spună.

Loading...
 
 

Citește și

  • iuliana marciuc

    Lumea este obişnuită să o vadă pe Iuliana Marciuc la microfon, prezentând emisiuni de divertisment. Doar că în acest moment vedeta TVR a făcut un pas înapoi şi se ocupă de programele Televiziunii Române din spatele camerelor de luat vederi în calitate de producător. După ce prima provocare în această nouă postură a venit în noaptea de Revelion şi a fost un succes, Iulianei i-a fost încredinţat cel mai mare spectacol muzical al anului, Eurovision 2015, iar aceasta nu a dezamăgit. De departe cea mai reuşită Selecţie Naţională din istoria participărilor României la concursul european a fost cea de acest an de pe data de 8 martie, de care fosta prezentatoare a fost responsabilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1