Secretul Torei Vasilescu la 67 de ani: “Respect femeia din mine”

tora-vasilescu_cc.jpg

Așa arăta Tora Vasilescu acum 12 ani. Nu pare foarte schimbata

Îndrăgita actriţă s-a retras de ani buni la Buftea, acolo unde locuieşte cu soţul ei într-o casă cochetă, cu grădină. Toamna aceasta, Tora Vasilescu a pus conserve din recoltă proprie, însă nu a stat numai în bucătărie, căci, așa cum spune ea, înainte de toate e femeie și actriță.

Tora Vasilescu, actrița care ani de mai bine de patru decenii ne încântă cu roluri în filme, piese de teatru și seriale, a renunțat la viaţa agitată din Bucureşti şi s-a mutat la Buftea, într-o oază de liniște și de verdeață. Tora Vasilescu (67 de ani) a continuat să accepte oferte de film sau televiziune, iar anul trecut aţi putut-o vedea în „Circul Matteo”, difuzat de TVR. „A fost un mare efort pentru mine, a fost un text mare de învăţat şi când am semnat contractul nici nu a mai contat câţi bani luam, pentru că aveam mult de jucat. Acest proiect era după o piesă de teatru. Acum am primit o ofertă de la Cluj, însă nu ştiu dacă voi merge acolo. Uneori ai vrea să pui punct, însă prietenii te conving mereu să revii şi nu poţi să îi refuzi”, ne-a povestit, în exclusivitate, îndrăgita actriţă.

tora-vasilescu-.jpg

Tora Vasilescu
Tora Vasilescu este una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi
foto: Adevarul

Şi tot de la ea am vrut să aflăm dacă se pricepe să facă dulceață, să pună murături sau alte conserve pentru iarnă, ținând cont că este fan grădinărit. Am aflat că nu s-a omorât cu gătitul și că a făcut strictul necesar pentru familie. „Mă ocup în ritmul meu, respect femeia din mine! Pun la congelator o parte din recolta din grădină. Gătesc şi pregătesc ce am învăţat de-a lungul timpului. Am încercat de toate până am învăţat cum se face. Acum ştiu cum rezistă legumele şi gătesc mai multe porţii, pe care le pun la congelator. Am şi eu experienţă, dar mă documentez şi de pe internet, de pe YouTube, iar de multe ori le adaptez şi fac aşa cum îmi plac mie”, ne-a povestit actriţa.

14-vedete-2-col-tora-vasilescu.jpg

Tora Vasilescu, pasiunea secreta a Torei Vasilescu, casa Buftea, gradinarit, filme romanesti, telenovele
Actrița are la Buftea o adevărată grădină botanică
foto: revistavip.net

Tora Vasilescu este foarte atentă la regimul ei alimentar  „Mi-am impus tot felul de restricţii alimentare de-a lungul timpului, iar la un moment dat am urmărit tot felul de documentare de la BBC despre cercetări, despre mâncăruri şi legume şi am ajuns la concluzia că toate sunt mituri şi că nu tot ce auzi este adevărat”, ne-a mai spus actrița.

Loading...

Citește și

  • tora vasilescu

    Actrița, retrasă la casa ei de la Buftea, și-a descoperit o mare pasiune: grădinăritul. A devenit expertă și mănâncă doar ce plantează în propria grădină

  • A jucat în zeci de filme româneşti, iar după 2004 a făcut furori în telenovele precum „Numai iubirea”, „Daria, iubirea mea”, însă scenele erotice pe care a avut curaj să le joace în pelicule de anvergură nu pot fi uitate prea uşor. Ultimul serial în care a jucat a fost „O săptămână nebună”, iar de câţiva ani s-a retras la Buftea, unde şi-a cumpărat o casă de vacanţă. Acum a revenit în forță în “Circul Matteo”, cel mai recent film de televiziune al Casei de Producţie TVR