Secretul nebănuit al unei brunete din showbiz: "Am o fiică majoră"

princes.jpg

consuela monaco princes
Consuelo di Monaco are o fată de 20 de ani, logodită cu un fotbalist
Sursă foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Fotomodelul Consuela di Monaco, pe numele ei real Consuela Moldovan, a făcut o mărturisire neaşteptată astăzi, în direct, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu.

Invitată la Antena Stars, bruneta a făcut o dezvăluire care a lăsat-o fără cuvinte până şi pe Adriana Bahmuţeanu. Bruneta a mărturisit că are o fată de 20 de ani, logodită cu un cunoscut fotbalist român.

Pentru că tânăra Princes Consuelo nu doreşte deloc să facă parte din lumea vedetelor, mama ei nu a spus până acum nimic de existenţa acesteia.

1620353_737759816297024_9269645503247759_n.jpg

consuela monaco princes
Aceasta este Princes, fiica Consuelei di Monaco, autointitulata "Ambasadoare a frumuseţii"
Foto: arhivă personală

"Când o să fie de acord să apară în public, o aduc aici. Nu pot să spun cu ce fotbalist este. Este un copil superb, e frumoasă de pică. Pare sora mea, e greu să o deosebeşti.

Ea studiază în Italia, a câştigat acolo şi un concurs regional de frumuseţe. Nu îi place lumea asta, e mai retrasă. Probabil în curând o să se mărite. Avem o relaţie de prietenie, modernă. Vorbim orice.
Am o părere bună despre iubitul ei, le stă bine împreună.
Am făcut-o de tânără. Eram la şcoală şi m-am îndrăgostit de cel mai frumos băiat. Aveam cam 17-18 ani. Nu ne-am căsătorit pentru că el m-a înşelat",
a declarat aceasta, la "Necenzurat".

După ce Bahmu a insistat să spună cine este iubitul fetei, Consuelo a cedat, într-un final, şi a spus numele fotbalistului care, se pare, îi va deveni ginere: Andrei Peteleu, jucător la Petrolul Ploieşti.

Loading...