Secretul Mariei Ciobanu! Ce nu se știe despre fiul ei și al lui Ion Dolănescu

maria_ciobanu_ion_dolanescu_casatorie_22mai.jpg

maria ciobanu ion dolanescu
Ion Dolănescu și Maria CIobanu au avut o relație cu năbădăi în anii '70
foto: arhivă personală

Maria Ciobanu a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu Ion Dolănescu. Rodul iubirii lor a fost Ionuț Dolănescu. Puțini știu însă că pe Ionuț nu l-a chemat de la început ca pe tatăl lui în acte.

Maria Ciobanu (79 ani) și Ion Dolănescu au avut o relație frumoasă timp de patru ani, în ciuda faptului că fiecare era căsătorit cu altcineva. Maria Ciobanu era căsătorită cu Florea Burnea, fluieraș la Ansamblul “Ciocârlia”, iar Ion Dolănescu era căsătorit cu Iustina Băluțeanu, o femeie mai mare ca el cu 20 de ani, pe care o luase de soție pentru buletinul de București.

Din relația Mariei cu Ion a venit pe lume Ionuț Dolănescu (45 ani), pe care l-a crescut regretatul artist, după ce a câștigat custodia lui în instanță, în urma unui proces îndelungat. Un amănunt mai puțin știut de public este faptul că, la naștere, Ionuț Dolănescu nu a purtat numele tatălui său natural, ci pe al lui Florea Burnea, fiind trecut în certificatul de naștere drept Ionuț Burnea. Totul mama sa era căsătorită la acea vreme cu artistul din Ansamblul ”Ciocârlia”.

În timp, Ion Dolănescu și-a trecut fiul pe numele său, dar timp de 30 de ani nu a mai vorbit cu Maria Ciobanu. Abia în 2004 Ionuț a reușit să-și convingă părinții să mai urce împreună pe scenă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Jean s-a bucurat ca un copil când a aflat că Maria Ciobanu şi-l doreşte în concertele ei ”Lie, lie, Ciocârlie!”, căci actorul are nevoie de bani ca de aer, pentru medicamente. Numai că succesul său de pe scenă n-a fost de bun augur, astfel că a fost ras fără milă din distribuţie.

  • Solista Maria Ciobanu a făcut iureș, sâmbătă seară, la Sala Palatului, cu spectacolul de retragere intitulat ”Lie, lie, Ciocârlie!”. Peste 4.000 de spectatori au fredonat, alături de solista cu voce de aur, celebrele ei piese.