Secretul lui Mitică Popescu la 82 de ani! Cine e femeia care-l ţine în priză!

mitica-popescu-cosntanta-economu_1.jpg

mitica popescu constanta economu
Mitică Popescu este nedespărțit de doamna Constanța Economu
foto: Mihai Ionescu

Cunoscutul şi îndrăgitul actor Mitică Popescu este, la 82 de ani, un munte de energie. Ne-am întâlnit cu el luni, 18 februarie, la Sala Dalles, la piesa de teatru „Mitică Popescu”, unde s-a numărat printre spectatori, alături de câţiva prieteni. După ce a făcut „o baie” de mulţime şi fotografii cu fanii săi, printre care multe doamne, actorul ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Iată secretele lui.

Click!: În seara aceasta aţi fost spectator la piesa "Mitica Popescu". E prima oară când o vedeţi din sală?

Mitică Popescu: A fost prima oară când o văd pe o scenă, la teatru, din sală, ca simplu spectator, cu alţi actori în rolurile principale, pentru că am jucat şi eu ani de zile în această piesă.

Câţi ani aţi jucat în această piesă de teatru?

Foarte mulţi ani. Din ’84, până după Revoluţie, până prin 2001, am jucat în această piesă la Teatrul Mic.

Actorul şi regizorul Dan Tudor l-a interpretat pe Mitică Popescu în seara aceasta. Vă cunoaşteţi?

Ne-am mai întâlnit acum mulţi ani şi acum ne-am revăzut. I-am reamintit atunci că poate să facă nişte schimbări în piesă şi i-am adus aminte şi acum.

Ce face acum Mitică Popescu într-o zi obişnuită?

Acum sunt pensionar, fac o emisiune de 20 de ani la Televiziunea Română, care se bucură de mare succes (D’ale lui Mitică), şi merg foarte des la teatru, la diverse spectacole în care îi observ pe cei din noua generaţie. Mă plimb în vacanţe în străinătate şi ultima oară am fost în Iordania, alături de prieteni foarte bun. Mă bucur de viaţă.

mitica-popescu-fani.jpeg

mitica popescu
A făcut o baie de mulțime la piesa de teatru "Mitică Popescu"
foto: Gheorghe Chelu

Aţi făcut foarte mult teatru, film, dar în ultimii ani v-aţi axat pe televiziune. Nu vă e dor să jucaţi în spectacole?

E suficient rolul ăsta pe care îl fac acum, la TVR2, în emisiunea “D’ale lui Mitică”. Nu mi-am imaginat că voi face acest proiect atâţia ani. Anul trecut  am jucat în serialul "Primăverii”, la acelaşi post de televiziune, şi a fost foarte bine, a fost prima oară când am jucat cu Maia Morgestern.

Sunteţi foarte iubit, aveţi fani şi iî seara aceasta mulţi oameni şi-au dorit poze cu dumneavoastră...

Toti actorii suntem iubiţi. Asa se spune, că sunt unul dintre cei mai iubiţi. Îmi iubesc publicul şi ştiu că şi ei mă iubesc.

Care e reţeta pentru tonusul acesta pe care îl aveţi?

Faptul că sunt într-o continuă mişcare, că am prieteni cu care îmi petrec timpul. Nu fac în fiecare zi acelaşi lucru, sunt diferite zilele la mine. Fie că ies la o bere cu prietenii, merg în vacanţe sau la filmări, fac mereu altceva.

  • foto: Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Mihai Ionescu/Blitz
  • foto: Mihai Ionescu/Blitz
  • Maximize

1/7

Se înţelege de minune cu o colegă de la TVR

Mitică Popescu a rămas văduv acum 20 de ani, după ce marea lui iubire, actriţa Leopoldina Bălănuţă, s-a stins la 63 de ani, în 1998, în urma unei ocluzii intestinale. Cei doi au fost căsătoriţi timp de două decenii, iar dragostea lor a fost dublată de o camaraderie cum rar s-a văzut. Tocmai de aceea, după moartea actriţei, puţini ar fi crezut că se va mai găsi o femeie care să fie văzută în preajma lui Mitică Popescu. Iată că destinul i-a fost favorabil marelui actor, iar în ultimii ani a fost văzut non stop în compania unei distinse doamne, care îl însoţeşte la evenimente, la plimbări, în vacanţe sau la restautante. Este vorba despre Constanţa Economu, iar cei doi s-au cunoscut la serviciu, în Departamentul de Cultură de la TVR. De remarcat că ambii sunt o adevărată apariţie şi din punct de vedere vestimentar, căci preferă hainele elegante, colorate.

 

Citește și:

Mitica Popescu: "Am fost băiat de altar, mama a vrut să mă facă preot"

Cum îşi alină singurătatea Mitică Popescu, după moartea soţiei sale

 

Loading...

Citește și