Secretul hainelor pentru care Florin Călinescu a făcut fixaţie. Așa nu îl vezi la "Românii au talent"

florin-calinescu.jpg

florin calinescu
Florin Călinescu şi-a ascuns suferinţa şi a continuat să fie activ atât la tv, cât şi acasă
foto: BLITZ

Este sarea şi piperul emisiunii “Românii au talent” (PRO TV) şi, alături de delicata Andra, durul Mihai Petre şi carismaticul Andi Moisescu, Florin Călinescu va reveni din 8 februarie, de la ora 20.30, în casele românilor. Puţini sunt însă cei care îl pot vedea în viaţa lui de zi cu zi, dezbrăcat de secrete şi de costumele călcate la dungă. Click! ţi-l arată pe Florin Călinescu aşa cum nu îl vezi la TV.

Are 62 de ani, iar de mai bine de două decenii numele lui este legat de postul PRO TV, unde din 2015 face divertisment de mare clasă la masa juriului “Românii au talent”, emisiune care revine din 8 februarie, cu sezonul 9. Bombardează cu glume, cu ironii, cu replici deocheate, îşi ţine în priză colegii şi îi pune în încurcătură pe concurenţi. Însă cum e Florin Călinescu atunci când lasă în urmă meseria de entertainer? De asta s-au ocupat, să vi-l arate altfel, fotoreporterii Click! În timpul liber, Florin Călinescu jonglează cu trei dintre marile lui pasiuni: familia, gastronomia şi afacerile. Este nedespărţit de fiul lui, Petru (32 de ani), care a devenit mâna lui dreaptă în afacerile cu restaurante, taverna din zona Tineretului, “La Călinescu”, şi localul “La Teatru”, din zona Parcului Herăstrău. Nu de puţine ori l-am surprins pe Florin Călinescu ocupându-se personal de aprovizionare, însă cumpărăturile îi sunt de folos şi pentru bucătăria proprie, căci juratul de la “Românii au talent” este un adevărat MasterChef în faţa aragazului. Adoră să gătească, iar fanii de pe Facebook îi cer, şi chiar obţin, reţete speciale, pe care actorul le descrie în filmuleţe explicite.

 • Aprilie 2018 – Florin Călinescu a ieşit la mall cu tricoul preferat
  foto: Mihai Ionescu
 • Octombrie 2012 – Actorul a fost la un magazin de mobilă cu şapca pe care scrie Anfield Road
  foto: Blitz
 • Noiembrie 2018 – O altă şapcă, tot logo-ul echipei Liverpool
  foto: Blitz
 • August 2017 – A făcut aprovizionarea de fructe şi legume. Tricoul şi şapca sunt deşa marca lui înregistrată
  foto: Blitz
 • Septembrie 2018 – Tot la cumpărături pentru restaurante, cu un alt tricou Liverpool
  foto: Blitz
 • Maximize

1/5

Dar iată că în pozele cu Florin Călinescu în viaţa reală ne-a atras atenţia un detaliu inedit. Fiecare tricou, şapcă sau hanorac, purtate de Florin, are emblemele formaţiei engleze de fotbal Liverpool. Pe unele tricouri apare doar sigla formaţiei antrenate de Jürgen Klopp, pe unele doar numele stadionului, Anfiel Road, pe șepci, logo-ul echipei, însă cert e că cei porecliți “cormoranii” i-au intrat la suflet rău de tot lui Călinescu. Actorul este cel mai mare fan declarat al echipei Liverpool, însă de orașul din Anglia îl mai leagă și amintiri dulci-amare. Luca, fiul cel mic al actorului, care s-a stins din viață în aprilie 2012, a studiat filmul la „John Moores University” din Liverpool. Orașul respectiv devenise, astfel, destinația preferată a lui Florin, care mergea des în vizită la fiul lui. Poate de aceea, hainele sport de care nu se mai desparte, sunt atât de speciale și atât de prezente în viața îndrăgitului om de televiziune.

foto_5-juriu-romanii-au-talent.jpg

romanii au talent
Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu
foto: PRO TV

“Românii au talent” revine din 8 februarie cu sezonul 9

Cu Smiley şi Pavel Bartoş în rol de prezentatori, cu premiul de 100.000 de euro pe masă şi cu cei patru juraţi la masa juriului, show-ul “Românii au talent” ia startul cu sezonul nouă vineri seară, de la ora 20.30, la PRO TV. „Veți avea parte de foarte multe surprize, care vor veni atât de la concurenți, cât și din interacțiunile dintre noi, jurații”, a declarat Mihai Petre. ”Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite... e clar că e sezonul suprem”, a spus şi Florin Călinescu.

 

Citește și:

Exclusiv! Andi Moisescu, despre Olivia Steer: „Ne-am ferit să amestecăm familia cu profesia”

Mihai Petre, din nou tătic. Prima poză cu bebelușul

 

Loading...

Citește și

 • Celebrul actor, care este şi jurat la show-ul “Românii au talent” (PRO TV), este o fire energică la cei 62 de ani ai săi. Dacă la tv îl vedeţi, în fiecare zi de vineri, îmbrăcat la patru ace, iată că atunci când ajunge în căsuţa visurilor lui, de la ţară, Florin Călinescu dă hainele de lux pe cele de grădinar sau de pescar. El s-a mândrit, deunăzi, pe contul de Instagram, cu ograda lui, fanii lăudându-l pentru faptul că a ales un mod de viaţă sănătos.

 • florin calinescu nora

  Ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru Florin Călinescu. Îndrăgitul actor şi om de televiziune și-a pierdut în zece ani soția, părinții și fiul cel mic. Și-a regăsit însă bucuria de a trăi prin muncă, iar cerul pare să se fi înseninat pentru el. Toamna trecută Florin Călinescu a fost socru mare, fiul său Petru căsătorindu-se în cadrul unei ceremonii discrete.