Secretul Elenei Gheorghe! Cu ce calități își dă pe spate soțul

elena_gheorghe_costum_de_baie-_principala.png

elena gheorghe elena gheorghe sexy plaja costum de baie
Elena Gheorghe demonstreaza calitati fizice care, probabil, il impresioneaza cu adevarat pe sotul ei
foto: Facebook

Elena Gheorghe este, fără nicio urmă de îndoială, una dintre artistele care, pe lângă talent cu carul, are și un fizic care, probabil, este invidiat de putoaice care abia au jumătate din vârsta ei. Dar, pe lângă toate acestea, ea mai are o serie de calități care, cu siguranță, îl pot face doar fericit pe soțul ei.

Elena Gheorghe a evitat, în acest an, să meargă pe litoralul românesc în această perioadă, preferând să se relaxeze în locuri mai exotice. Și, la o mică plimbare pe care a făcut-o în deșert a decis să arate tuturor că forma ei fizică nu este deloc întâmplătoare. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, cu un zâmbet larg, reușind să fie extrem de senzuală, Elelna Gherorghe s-a așezat pe nsip și, fără niciun efort – în ciuda faptului că purta o pereche de pantalonași scurți, din blugi – a făcut șpagatul.

elena_gheorghe.jpg

elelna gheorghe relatie desert spagat mobilitate sexy
Elena Gheorghe a facut, fara efort, spagatul
foto: Facebook

Mai mult chiar, profitând de ocazie, frumoasa artistă care purta o bustieră neagră, a realizat o mică ședință foto, bucurându-se de vântul care, artistic, bătea prin părul ei.

elena_gheorghe1.jpg

elelna gheorghe relatie desert spagat mobilitate sexy
Elena Gheorghe a facut o mica sedinta foto in pozitia demna de o gimnasta
foto: Facebook

Și, de parcă nu a fost suficient asta, Elena Gheorghe s-a apucat să execute și alte figuri de gimnastică, dovedind o mobilitate de invidiat și care, cu siguranță, o face pe artistă să fie și mai mult iubită de soțul ei, bărbatul alături de care are doi copii.

elena_gheorghe2.jpg

elelna gheorghe relatie desert spagat mobilitate sexy
Elena Gheorghe are o mobilitate de invidiat
foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • elena gheorghe elena gheorghe sexy plaja costum de baie

    Elena Gheorghe pare să fie extrem de norocoasă după ce, anul trecut, a născut cel de-al doilea copil al său. Și, chiar dacă nu prea îi stă în obicei, vedeta a pozat în ipostaze de-a dreptul îndrăznețe, la plajă, în costum de baie.

  • elena gheorghe fetita tinute botez

    Silueta Elenei Gheorghe este motiv de controverse în ultimele zile. Cârcotaşii au început să comenteze că artista şi-ar fi trucat pozele pentru simplul motiv că nu ar avea cum să arate atât de bine la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe fiica ei. Supărată că solista nu are linişte, sora Elenei a ţinut să elucideze misterul şi a făcut publică o imagine cu abdomenul plat al artistei şi cu cei doi copii ai săi.

  • Elena Gheorghe (32 de ani) și soțul ei, instrumentistul Cornel Ene, au avut mari emoții, ieri, la botezul micuței Nicole Amelie, care a fost băgată în cristelniță chiar de bunicul Gheorghe Gheorghe, parohul Bisericii din Clinceni.

  • elena gheorghe fetita nicholas

    Elena Gheorghe a rămas cu zâmbetul pe chip de săptămâna trecută de când a devenit mămică pentru a doua oară şi ne putem imagina fericirea din ochii ei. Artista s-a externat miercuri (19 iulie) de la maternitatea privată la care a născut şi a uimit pe toată lumea cu silueta pe care o afişează după naştere. Cântăreaţa a făcut furori într-o rochie scurtă, cu imprimeu şi cine nu a ştiut că a fost însărcinată, ar fi putut să jure că nu a purtat un copil în burtică.