Secretul căsniciei de 15 ani dintre Olivia Steer şi Andi Moisescu

olivia_steer.jpg

olivia steer
Olivia Steer este raw-vegană de ani buni
Foto: arhivă personală

Luna septembrie este cea a petrecerilor în familia Oliviei Steer şi a lui Andi Moisescu. Copiii celor doi s-au născut toamna, iar ei s-au căsătorit tot într-o zi frumoasă de septembrie, acum 15 ani. Olivia şi Andi s-au cunoscut la Pro Tv în 2002 şi au devenit repede un cuplu, care se dovedeşte unul solid.

Petrecerile se ţin lanţ în familia Oliviei Steer. Soţia lui Andi Moisescu va sărbători aniversările celor doi băieţi ai cuplului la diferenţă de câteva zile. Fiului cel mare, David, a împlinit 13 ani, iar Luca va face vineri (27 septembrie),11 ani. 

Cei doi părinţi fericitţi fomează un cuplu încă din 2002, când s+au cunoscut la pro Tv, iar relaţia lor a evoluat frumos către o căsnicie de durată. fericită la aniversrarea de 15 ani, Olivia Steer a publicat o imagine în care celebrat momentul , soţul dărunindu-i un frumos buchet de flori.

andi_moisescu_olivia_steer_3_2.jpg

Andi Moisescu şi Olivia Steer s-au cunoscut la PRO TV
Andi Moisescu și Olivia Steer în 2004, anul în care au devenit soț și soție
Foto: arhivă personală

Deşi Olivia Steer s-a aflat de-a lungul timpului în centrul unor scandaluri pe teme medicale, fiind adepta tratamentelor homeopate, soţul ei a fost cel mai fidel susţinător. Chiar el povestea într-un interviu care este secretul relaţiei lor trainice.   

familie_olivia.jpg

olivia steer familie
Andi Moisescu şi Olivia Steer au doi băieţi
Foto: arhivă personală

"Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei”, spunea Andi.

Întrebat ce modificări a suferit relația lor de-a lungul timpului, prezentatorul Tv a mărturisit că el și soția sa nu au reușit decât să evolueze împreună:

„Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, adăuga Andi Moisescu.

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt căsătoriţi de 15 ani şi au doi băieţi, pe David şi pe Luca. Discreţi cum îi ştim, şi-au protejat copiii de expunerea mediatică şi rareori au oferit cadre cu ei. 

 

 

Citeşte şi: 

 

 

Reacția Oliviei Steer, când fiul ei n-a mai vrut să fie vegetarian: „Am avut un nod în gât”

Olivia Steer are o nouă pasiune! Se antrenează în fiecare zi pentru asta

 


 

Loading...

Citește și

  • andi moisescu olivia steer

    Petrecerile se ţin lanţ în familia Oliviei Steer. Soţia lui Andi Moisescu (44 de ani) va sărbători aniversările celor doi băieţi ai cuplului la diferenţă de câteva zile. Vedeta a anunţat că va începe săptămâna în forţă cu ziua de naştere a fiului cel mare, David, care a împlinit 11 ani şi va continua cu cea a lui Luca.

  • Andi Moisescu vacanta, Olivia Steer, PRO TV, Romanii au talent, Andi Moisescu familie, partie, vedete la ski

    Andi Moisescu nu este foarte generos cu detaliile despre familia lui, însă joi, 23 august, odată cu lansarea noii grile de toamnă, a postului PRO TV, el ne-a acordat un interviu incendiar, în care ne-a spus o mulţime de noutăţi. Pe Andi Moisescu îl veţi vedea pe sticlă cu emisiunile „Apropo TV” şi “Pe bune!?”, însă va începe şi preselecţiile pentru “Românii au talent”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1