Secretul bijuteriei cu Fecioara Maria, de care Loredana nu se mai desparte. A purtat-o non stop și în Dubai

loredana-vacanta-dubai-safari-2.jpg

loredana groza
Loredana Groza nu s-a despărțit de medalionul cu Fecioara Maria
foto: arhivă personală

Loredana a petrecut recent o vacanță de vis tocmai la Dubai, la doar câteva zile după ce a terminat filmările pentru show-ul “Cântă acum cu mine”, care va avea premiera la PRO TV, în această primăvară. În toate fotografiile din vacanță, solista apare cu un medalion cu chipul Fecioarei Maria, care i-a luat locul celui cu îngeraș, de care Lori nu s-a despărțit ani buni. Click! îți spune povestea specială a bijuteriilor divei.

În ultimii ani, diva de la PRO TV a apărut la evenimente, concerte sau în pozele de pe rețelele sociale, purtând la gât un medalion mare, lucrat manual, pe care era pictat un îngeraș. Ei bine, în vacanța petrecută recent în Dubai, am văzut-o pe Lori cu o altă bijuterie la gât, însă pe același stil. De data aceasta, pe medalion apar Fecioara Maria și pruncul Iisus, semn că bijuteriile religioase sunt mai importante pentru Lori decât cele de lux.

loredana-groza-medalion-ingeras.jpg

loredana groza
Înainte, Lori a purtat non stop un medalion cu îngeraș
foto: arhivă personală

Click! a aflat, în exclusivitate, că medalionul a fost cumpărat tocmai dintr-o mănăstire din Varșovia, pe care Loredana a vizitat-o într-o pauză din timpul filmărilor pentru show-ul “Cântă acum cu mine”, de la PRO TV. Medalionul cu chipul Maicii Domnului are o mare însemnătate pentru artistă și se pare că-i poartă noroc, întrucât anul 2019 se anunță a fi unul încărcat cu proiecte profesionale și presărat pe alocuri cu escapade în destinații exotice.

 

S-a cazat la hotelul Donatellei Versace, unde a găsit tort cu “Bună seara, iubito!”

 

Loredana Groza (48 de ani) s-a întors recent dintr-o vacanță de 5 stele petrecută la Dubai, unde a fost tratată ca o prințesă. A zburat la Business Class și s-a cazat la cel mai nou și mai luxos hotel din Dubai, Palazzo Versace. Hotelul aparține Donatellei Versace, sora regretatului creator de modă italian Gianni Versace, iar de la inaugurare până acum a primit oaspeți de seamă precum Jennifer Lopez, Naomi Campbell, 50 Cent, Irina Shayk sau Alessandra Ambrosio.

loredana-elena-vacanta-dubai-1.jpg

loredana
Loredana, în avion, alături de fiica ei, Elena
foto: arhivă personală

Loredana a fost primită ca un adevărat VIP la Palazzo Versace, artista fiind surprinsă să găsească în apartamentul ei un tort de ciocolată cu dedicația “Buna seara, iubito” (celebra ei melodie), scrisă în română.

loredana-vacanta-dubai-7.jpg

loredana groza
Loredana, sexy, la hotelul Donatellei Versace
foto: arhivă personală

Camerele și apartamentele sunt imense, toate decorațiunile și consumabilele sunt Versace (perne, cuverturi, halat baie, cosmetice baie, etc), lobby-ul este acoperit de marmură si tot acolo poate fi admirat cel mai mare mozaic din lume, realizat într-un hotel. În fiecare seară, artista a luat cina în câte un restaurant tematic din incinta hotelului (dintre care unul italian și altul cu bucătărie iraniană), meniul fiind conceput de celebrul Chef Mansour Memarian, deținătorul a 2 stele Michelin. Mansour Memerian a fost desemnat recent drept cel mai bun Chef din Orientul Mijlociu, iar de curând a organizat tot meniul unei nunți indiene, desfășurată șa Mumbai, acolo unde au fost invitati să cânte Beyonce și Jay Z.

“Dubai este un oraș splendid și mereu surprinzător. Se dezvoltă continuu, acolo se constuiește constant. Când crezi că ai văzut tot, te uimește din nou, de la an la an, cu noi și noi atracții. Am zburat ca de obicei cu Flydubai și, după nici cinci ore de zbor relaxant, am ajuns în Dubai, unde clima este perfectă în această perioadă. Am ales să ne cazăm în noua zonă a orașului, Dubai Creek, la unul din cele mai spectaculoase hoteluri pe care le-am văzut vreodată, Palazzo Versace, deținut de celebra casă Versace. Timp de cinci zile am avut timp și de relaxare, dar și de distracție. Am urcat în Dubai Frame, rama aurită înaltă de peste 150 de metri, care desparte orașul vechi de cel nou. Sus, pe muchia superioară a ramei se află un muzeu impresionant, poți admira ambele părți ale orașului și poți merge pe o podea de sticlă la o înățime amețitoare", spune Lori.

loredana-vacanta-dubai-legoland-2.jpg

loredana
Loredana Groza, la Legoland

"În altă zi am mers la Green Planet, o grădină botanică uriașă, un habitat exotic construit în mijlocul deșertului, unde poți admira zeci de specii de plante și unde te plimbi printre fluturi și păsări exotice. Apoi, ne-am rezervat o întreagă după-amiază pentru a o petrece în noile parcuri de distracții tematice de lângă Dubai – Legoland, Motiongate și Bollywood Park. Penultima zi am rezervat-o pentru un superb safari în deșert. Am mers cu o mașină de teren decapotabilă, din anii ’50, pe dunele de nisip, am admirat apusul de soare și am luat cina tradițională în mijlocul deșertului. Ultima zi am rezervat-o pentru shopping în Souk-ul tradițional și în imensul Dubai Mall”, povestește Loredana.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1