Secretul abdomenului tonifiat al Roxanei Ciuhulescu! Uite cum se întreţine vedeta

roxana_ciuhulescu.jpg

Roxana Ciuhulescu s-a antrenat cu Diana Ştribu în faţa copiilor
Foto: arhiva personală

Roxana Ciuhulescu are un fizic de invidiat! Fosta prezentatoare tv le-a arătat tuturor că are un abdoment plat şi tonifiat. Vedeta, care este o împătimită a sportului, a participat recent la un antrenament de Kango Jumps.

Diana Ştirbu, instructor international de kangoo jumps a lansat de curând programul pentru copii Jumping Kids la o şcoală din Bucureşti alături de Roxana Ciuhulescu. Vedeta tv a răspuns imediat provocării şi a luat-o cu ea şi pe fiica ei, Ana. 

ciuhu.jpg

Roxana Ciuhulescu şi Diana Ştirbu
Foto: arhiva personală

"Programul motivează copiii să aibă activitate fizică si îi ajută să se dezvolte armonios. Ghetele kangoo jumps sunt atât de distractive, încât ei uită de efortul fizic, iar clasa de aerobic este stucturată tot pe coregrafie. Nivelul grupei este unul pentru începători. Nu este necesar să aibă o pregătire înainte, scopul grupei fiind acela de a-i ajuta să capete rezistenţă, să înveţe să facă exerciţii corect şi să se obişnuiască să facă sport”, a explicat Diana Ştirbu.

ciuhuleasca.jpg

Roxana Ciuhulescu a făcut o demonstraţie live de Kangoo Jumps în curtea şcolii
Foto: arhiva personală

Roxana Ciuhulescu a fost foarte încântată de program şi şi-a pus imediat ghetele în picioare ca să înceapă antrenamentul. Nici nu este de mirare că vedeta are un trup de invidiat şi un abdomen plat.

"În ziua de azi sunt foarte mulţi copii supraponderali care au nevoie de mişcare şi sper ca iniţiativa să se extindă în foarte multe şcoli. Am participat cu drag alături de Diana care este o persoană minunată şi sper ca pe viitor să avem şi alte acţiuni împreună”, a spus Roxana Ciuhulescu.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Roxana Ciuhulescu a vorbit în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii „La Măruţă" despre motivele care au făcut-o să renunţe la emisiunea „La Măruţă". Fosta prezentatoare a spus că s-a decis să întrerupă colaborarea cu PRO TV din cauză că-şi doreşte foarte mult să devină din nou mamă şi în ciuda tratamentelor pe care le face nu reuşeşte.

  • Se știe că prezentatoarea Roxana Ciuhulescu (35 de ani) este nelipsită de la evenimentele auto-moto. La un astfel de eveniment a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! De remarcat este faptul că Roxana era extrem de sexy, cu un corp perfect, ceea ce denotă că este un client fidel al saloanelor de fitness.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1