Secretele pentru a slăbi în 3 luni. Dezvăluirile Oanei Turcu

oana_tucu.jpg

oana tucu,
Oana Turcu a reușit să slăbească 10 kilograme în 3 luni
Foto: Instagram

Prezentatoarea tv Oana Turcu a avut parte de o miraculoasă scădere în greutate, după ce a devenit mamă. Aceasta a reușit să slăbească peste 10 kilograme, în decurcursul a aproximativ 3 luni.

Timpul record în care vedeta a reușit să scape de kilogramele nedorite a atras după sine mulți curioși, care se întrebau care este secretul. Oana Turcu a declarat că nu s-a înfometat absolut deloc, contrar așteptărilor, ci doar a adoptat un regim de viață mai sănătos, care a făcut minuni. Vedeta tv a susținut că totuși a fost nevoită să renunțe la multe alimente pe care le consuma frecvent, în special cele care sunt cunoscute pentru aportul de grăsimi pe care îl conțin. Astfel, aceasta a optat pentru mâncăruri slabe, care nu facilitează depunerea kilogramelor în plus. „De mâine trebuie să spunem stop pastelor, pâinii, orezului, dulciurilor şi cartofilor. Sunt atâtea variante care vă pot face fericite. Iată ce mănânc eu: iaurt de 0,1 grăsime cu trei linguri de tărâţe de ovăz, lapte de 0,1 grăsime cu o linguriţă de goji ca desert, brânză de vaci de 0,2 grăsime, salate peste care adăug lămâie sau muştar cu miere, ouă – de două ori pe săptămână şi carne de pui (piept), curcan, vită sau peşte”, a dezvăluit Oana pentru Ring.

Totuși, vedeta a recomandat de asemenea și vizitele la cabinetele de înfrumusețare, pentru împachetări și masaje, deoarece pielea trebuie îngrijită atunci când slăbești considerabil, pentru a evita „lăsarea” inestetică a acesteia. Oana Turcu susține că s-a îngrijit și de acest aspect, atunci când a decis că este momentul să scadă în greutate. ”În afara regimului alimentar, este necesară desăvârşirea operaţiunii cu masaje şi împachetări”, a declarat aceasta.

Pierderea în greutate poate fi pusă însă și pe seama morții afaceristei Israela Vodovoz, Oana Turcu trecând prin clipe grele după tragicul eveniment, acestea fiind destul de apropiate.

Oana Turcu este căsătorită cu Cristi Brancu și au împreună un fiu.

oana tucu,Zoom
Oana Turcu și silueta ei suplă
Foto: Instagram

 

loading...
Loading...

Citește și

  • cristi brancu farsa oana turcu

    În fiecare an, de 1 aprilie, prezentatorul emisiunii “Agenţia VIP”, de la Antena Stars, Cristian Brancu, retrăieşte una dintre cele mai “grele” farse din viaţa lui. Prezentatorul a rememorat o întâmplare de care îşi aduce aminte şi acum şi care are legătură cu Oana Turcu, actuala lui soţie.

  • cristi brancu

    Oana Turcu (41 de ani) este dovada vie că o femeie poate fi sexy și după ce trece pragul vârstei de 40 de ani. Soția omului de televiziune Cristi Brancu a apărut într-o ținută ”ucigătoare” la petrecerea de doi ani a postului de televiziune Antena Stars. Rochia lila, cu decolteu adânc în V, lăsa la vedere sânii imenși ai vedetei.