Secretele lui Andrei Stoica de la Exatlon, spuse de cel mai bun prieten

img-20180227-wa0006.jpg

Andrei Stoica, Exatlon, Kanal D, Radu Andrei Tudor, prietenie, TVR, reality-show
Radu Andrei Tudor şi Andrei Stoica sunt cei mai buni prieteni
foto: arhivă personală

De două luni, campionul mondial la Superkombat, Andrei Stoica, se află în Republica Dominicană, unde filmează pentru “Exatlon” (Kanal D), unul dintre cele mai dure reality-show-uri din istoria televiziunii. Despre cum este în realitate sportivul ne-a povestit Radu Andrei Tudor, ştiristul TVR, vecin şi prieten bun cu “Faimosul” Stoica.

Andrei Stoica (30 de ani) este om de bază pentru echipa sa la “Exatlon”, reuşind să câştige de multe ori încercările cu adversarii. Click! a aflat că sportivul este prieten foarte bun şi vecin cu ştiristul Radu Andrei Tudor (28 de ani), de la TVR, de la “Pulsul zilei”, cel care ne-a şi povestit detalii neştiute despre concurentul de la “Exatlon”. “Andrei este unul dintre cei mai ambiţioşi oameni, pe care te poţi baza întotdeauna cu încredere. Nu e genul care să fie lângă tine doar la bucurie. Este genul care se ataşează greu de oameni, însă este un familist convins şi are o familie frumoasă, Andra, soţia, şi Albert (4 ani) şi Alex (2 ani), cei doi copii ai lor. Orice ar face, familia e pe primul loc, e raţiunea lui de a trăi. Cred că îi e foarte greu să fie acolo, de atâta timp, fără ei. Ştiu că se gândeşte mereu la familie. Este un tip calculat şi gândeşte de două ori înainte de a zice sau de a face ceva. Este serios în carieră şi pune singur presiune pe el, ca să-i iasă lucrurile aşa cum trebuie”, ne-a povestit Radu Andrei Tudor.

img-20180227-wa0007.jpg

Andrei Stoica, Exatlon, Kanal D, Radu Andrei Tudor, prietenie, TVR, reality-show
Cei doi sunt mari iubitori de sport

„Suntem prieteni de ceva ani, el m-a ajutat să găsesc casa unde stau, devenind vecini. Pot spune că sportul ne-a unit, însă i-am spus mereu că trebuie să facă carieră în televiziune, iar acum a reuşit. Mereu avem ce să discutăm, iar prin intermediul lui am învăţat kickboxing. Cu el m-am antrenat, cu el şi familia lui am petrecut concediile, şi eu şi iubita mea ne înţelegem foarte bine cu el şi soţia lui. Mă uit mereu să-l văd în competiţie, la Kanal D, ţin legătura cu Andra, soţia lui, şi încerc să-l ajut cât pot de mult. Ei nu au stat atât de mult despărţiţi niciodată, iar ea se îngrijorează că a slăbit foarte mult. Eu cred că Andrei rezistă acolo şi pentru că el e antrenat pentru aşa ceva. E foarte competitiv, când îşi propune ceva reuşeşte. Nu e genul să abandoneze, luptă până la ultima picătură. Suntem amândoi orgolioşi, pentru că suntem aceeaşi zodie, născuţi la două zile distanţă”, ne-a povestit Radu Andrei Tudor.      

img-20180227-wa0000.jpg

Andrei Stoica, Exatlon, Kanal D, Radu Andrei Tudor, prietenie, TVR, reality-show
Radu şi Andrei sunt şi vecini, nu doar prieteni

andrei-stoica4.jpg

Foto
Andrei Stoica are o familie superbă
Foto:Arhivă personală
Loading...

Citește și

  • andrei stoica

    După multe probe fizice, în care concurenții de la Exatlon au trebuit să-și pună la contribuție întreaga forță fizică, dar și concentrarea, iată că duminică, 18 februarie, a venit rândul unui test de îndemânare și răbdare, care nu ar fi trebuit să le pună dificultăți de natură fizică.

  • andrei stoica exatlon

    Într-o competiţie dură cum este "Exatlon", accidentările sunt la ordinea zilei, iar ultimul ghinionist este luptătorul Andrei Stoica. Sportivul ar fi al doilea din echipa "Faimoşilor" care ar fi nevoit să abandoneze lupta şi ar pierde şansele la marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc. Anda Adam a ajuns de urgenţă în ţară, fiind operată în urmă cu două săptămâni în urma unei rupturi de ligament.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1