Secretele Ioanei Ignat, eleva lui Moga care a cucerit YouTube-ul

maxresdefault.jpg

ioana ignat
Ioana Ignat și Marius Moga, pe scena de la ”Vocea României”
foto: Pro TV

Ioana Ignat s-a remarcat în finala de la “Vocea României” abia anul trecut, dar deja o putem intitula “prinţesa YouTube-ului” datorită hit-ului “Doar pe a ta”, care e pe buzele tuturor, şi care a strâns peste 23 de milioane de vizualizări. Luni, 13 noiembrie, solista şi-a lansat oficial o nouă piesă, “Nu mă uita”, care promite la fel de mult.

Talentata Ioana Ignat (19 ani), eleva lui Marius Moga de la “Vocea României”, a revenit în atenţia fanilor, de această dată singură, după succesul piesei “Doar pe a ta”, pe care a cântat-o cu Edward Sanda. Luni seara, la clubul Alllive, solista a lansat noua sa melodie, “Nu mă uita”, printr-un concert live. Printre invitaţi i-am remarcat pe Marius Ivancea, alias What’s Up, Ioana Anuţa – Jo, Kamara sau foşti concurenţi de la “Vocea României” (PRO TV).

Ioana Ignat, lansare, piesa Nu ma uita, Marius Moga, Vocea Romaniei, familieZoom
Ioana Ignat şi What's Up
foto: Gheorghe Chelu

Cu această ocazie s-a difuzat şi videoclipul piesei, regizat de Ionuţ Trandafir, iar Click! a aflat amănunte despre solista care a cucerit YouTube-ul cu piesele sale.

Ioana Ignat, lansare, piesa Nu ma uita, Marius Moga, Vocea Romaniei, familieZoom
Ioana Anuţa (dreapta) a venit să o susţină pe Ioana Ignat
foto: Gheorghe Chelu

„Eu şi What’s Up am colaborat la o piesă, <Eşti frumoasă, dar nu pot să stau>, ce va fi inclusă pe albumul lui şi va fi lansată anul acesta. Vom mai face şi alte piese, suntem ca o familie. My brother from another mother (fratele meu de la o altă mamă, n.r.). M-am simţit bine la concertul meu şi m-am bucurat că au venit toţi prietenii apropiaţi. A venit şi sora mea cu logodnicul ei. Este de câteva luni în Bucureşti, este mai mare cu doi ani decât mine şi începem de acum să facem treabă, vine cu mine la studio, cântă, Toate surorile mele cântă, am trei surori, una roşcată, una brunetă şi una blondă, una are 10 ani, una 16 ani, una 22, iar eu am 19. Şi mai am un frate de 4 ani, blond cu ochii albaştri. Cântă şi el. Suntem un fel de Kelly Family, varianta 2017. Am o familie frumoasă”, ne-a povestit Iona Ignat.

 

Ioana Ignat, lansare, piesa Nu ma uita, Marius Moga, Vocea Romaniei, familieZoom
Ioana, alături de una dintre surori şi de mezinul familiei
foto: arhivă personală

Trebuie să vă mai spunem că artista, originară din Botoşani, cântă la patru instrumente muzicale: pian, chitară acustică, chitară bass şi contrabas.

Artista, originara din Botosani, canta la patru instrumente muzicale: pian, chitara acustica, chitara bass si contrabasZoom
Ioana şi sora ei seamănă ca două picături
foto: arhivă personală

 

loading...

Citește și