Sebastian Papaiani a fost externat. Ce spune familia despre recuperare

papaiani.jpg

sebastian papiani
Sebastian Papaiani a fost externat, dar a fost dus într-un centru de recuperare
Foto Facebook

Sebastian Papaiani a fost externat zilele trecute de la Spitalul Universitar de Urgență din București. Actorul a fost însă dus într-un centru special de recuperare. MEdicii și apropiații săi sunt rezervați cu privire la starea sa de sănătate.

Pe 25 august, Sebastian Papaiani va împlini 80 de ani, dar nu se va putea bucura de aniversarea sa ca altădată. Centrul de recuperare în care a fost dus actorul se află în afara Bucureștiului, departe de agitația orașului și de ochii presei.

Papaiani și familia sa au cerut discreție și afirmă că "starea lui e bună", dar medicii și prietenii sunt sceptici cu privire la o recuperare completă a actorului. El a suferit în urmă cu o lună și jumătate un accident vascular cerebral în urma căruia a căzut și s-a lovit la cap. În urma accidentului, el a suferit o pareză ușoară la piciorul stâng și nu mai poate vorbi, informează ZiarulRing.ro.

Familia nu oferă prea multe detalii despre maestru și nu poate ști cât va dura perioada de recuperare; aceasta „durează cât vrea ea, nu cât vrem noi și cu atât mai puțin cât și-ar fi dorit maestrul”. Doctorii spun că abia după șase luni sau chiar un an actorul ar putea da semne de revenire din șocul suferit, dar chiar și așa, este puțin probabil că se va reface complet.

Loading...
 
 

Citește și