Seara legendelor la «Uite cine dansează». Cine a plecat acasă

uite.jpg

uite cine danseaza
Seara legendelor la "Uite cine dansează"
Foto: captură Pro Tv

Luni, 10 aprilie, spectacolul dansului și emoțiile s-au instalat din nou în platoul de la "Uite cine dansează". Emisiunea de la Pro Tv are capacitatea de a trezi sentimente diverse în rândul telespectatorilor, și, cu siguranță, îi ține lipiți de micile ecrane.

Tema acestei ediții a fost una cu totul specială: Seara legendelor. Michael Jackson, Prince, Whitney Houston sau Elvis au fost artiștii pe ale căror melodii s-a dansat și s-a trăit la intensitate maximă.

UPDATE Cine a părăsit competiția

În urma voturilor publicului și punctelor acordate de juriu, primul cuplu aflat în pericol de eliminare a fost cel format din Roxana Ionescu și Andrei Mangra, iar cel de-al doilea, Antonia și Paolo. Fiecare echipă a mai avut de dansat încă o dată, fiecare încercând să convingă juriul să le mai acorde o șansă.

Jurații au avut mult de furcă în a lua o decizie, căci au considerat că cele două echipe nu ar merita să se afle într-o astfel de postură. Toți membrii juriului au ales perechea formată din Antonia și Paolo, așa că Roxana Ionescu și Andrei Mangra au părăsit competiția.

ro.jpg

roxana ionescu antonia
Foto: captură Pro Tv

 

"Uite cine dansează": Antonia și Paolo Campigotto, U2, Slow fox

ant.jpg

antonia si  paolo
Antonia și Paolo Campigotto
Foto: captură Pro Tv

 

Antonia a vorbit despre prețul celebrității: expunerea masivă care, uneori, i-a făcut mult rău. Cel mai tare a afectat-o când s-a spus că și-a abandonat fetița. Artista și partenerul ei, Paolo, au dansat slow fox pe o piesă a celor de la U2.

Mihai Petre a apreciat combinația dintre stilul de dans și genul muzical. A spus că în afară de începutul dansului, cei doi concurenți s-au descurcat bine.

Note primite: 7 de la Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu, Mihai Petre, cu un total de 28 de puncte

"Uite cine dansează": Roxana Ionescu și Andrei Mangra, Elvis, Jive

roxana.jpg

roxana ionescu
Roxana și Andrei
Foto: captură Pro Tv

 

Roxana a vorbit despre cât de greu îi este și acum să scape de porecla de Mama Natură, care i-a pus de multe ori pecetea de om neserios sau fără de talent. În prezent are un job care o cere la birou, de luni până vineri, câte opt ore. Este ambasadorul unui brand de alcool.

Note primite: 7 de la Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu, Mihai Petre, 8 de la Andreea Marin, cu un total de 29 de puncte.

"Uite cine dansează": Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Whitney Houston, Rumba

liviu.jpg

liviu teodorescu marica derdene
Liviu Teodorescu și Marica Derdene
Foto: captură Pro Tv

Liviu a povestit despre cât de greu i-a fost să iasă din carapace și să prindă mai mult curaj. Ceea ce l-a ajutat a fost apariția la "Vocea României", apoi în "Pariu cu viața" și colaborarea cu Andra.

Solistul și Marica, partenera lui, au realizat un moment romantic pe piesa lui Whitney Houston, "I Will Always Love You".

Note primite: 7 de la Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu și Mihai Petre, 9 de la Andreea Marin, cu un total de 30 de puncte.

"Uite cine dansează": Marius Manole și Olesea Miculea. Queen, Jive

marius.jpg

marius manole si olesea miculea
Marius Manole și Olesea Miculea
Foto: captură Pro Tv

 

Marius se împarte între spectacolele de teatru din toată țara, emisiuni la radio și la tv și repetiții. Nu mai are timp pentru el și pentru cei dragi, dar îi place tot ceea ce face, așa că nu ar putea renunța la nimic. 

Mihai Petre i-a reproșat lui Marius Manole că nu a fost pe ritm, că a fost înainte de muzică.

Note primite: 9 de la Gigi Căciuleanu și Andreea Marin, 8 de la Florin Călinescu, 5 de la Mihai Petre, cu un total de 31 de puncte

"Uite cine dansează": Anca Sînă Serea și Niculai Curnic, Prince, Tango

anca1.jpg

anca serea
Anca Serea și Nicolai Curnic
Foto: captură Pro Tv

 

Anca a povesrtit despre greutățile din copilărie și s-a declarat un om fericit pentru viața pe care o duce acum. Melodia aleasă de ei a fost "Cream", a lui Prince, iar Anca a debordat de senzualitate.

Note primite: 5 de la Gigi Căciuleanu,8 de la  Andreea Marin, 7 de la Florin Călinescu, 6 de la Mihai Petre, cu un total de 26 de puncte.

"Uite cine dansează": Sandu Lungu și Raluca Netca, John Lennon, Rumba

sandu.jpg

sandu lungu raluca netca
Sandu Lungu și Raluca Netca
Foto: captură Pro Tv

 

"Pentru mine, celebritatea nu înseamnă nimic. Nu mă interesează și nici nu vreau să fiu celebru. S-a întâmplat. Momentul meu maxim a fost când am câștigat Campionatul Mondial", a spus Sandu Lungu.

Mihai Petre a considerat că cei doi nu au dansat rumba, ci dans contemporan, dar l-a apreciat foarte tare pe Sandu Lungu pentru ceea ce face în emisiune.

Note primite: 7 de la Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu, 6 de la Mihai Petre, cu un total de 27 de puncte.

"Uite cine dansează": Alex Velea și Ecaterina Dosan, Michael Jackson, Tango

alex.jpg

alex velea
Alex Velea și Ecaterina Dosan
Foto: captură Pro Tv

 

"Provin dintr-o familie cu o situație materială modestă. Am locuit la periferia Craiovei. Cred că un an sau doi am mâncat crenvuști cu muștar și pufuleți. Vindeam haine",a  povestit Alex Velea, care s-a declarat mulțumit și fericit de cum a ajuns acum.

Mihai Petre s-a declarat mulțumit și a spus că a fost cel mai bun dans al serii.

Note primite: 9 de la Gigi Căciuleanu, 10 de la Andreea Marin, 9 de la Florin Călinescu, 8 de la Mihai Petre, cu un total de 36 de puncte.

Clasamentul în urma notelor juriului

clasament.jpg

clasament
Punctajul obținut de la juriu
Foto: captură Pro Tv

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1