Se vrea bombă sexy! Alexandra Stan, într-o ipostază periculos de sexy

alexandra_stan.jpg

alexandra stan
Alexandra Stan (27 de ani) este în turneu în Japonia, alături de noul iubit
foto: Arhiva Personală

Alexandra Stan este o femeie fericită și o artistă împlinită. Cel puțin așa lasă să se înțeleagă solista prin mesajele pe care le transmite pe rețelele de socializare. Îi merge bine în dragoste, dar şi în carieră, iar zilele acestea se află în Japonia, într-un turneu, unde se pozează în ipostaze periculos de sexy.

De când e îndrăgostită Alexandra Stan (27 de ani), este mai mereu alături de iubitul ei, Bogdan Stăruială. Tânărul o ajută în tot ce face şi chiar a apărut şi în cel mai recent videoclip al iubitei lui, la piesa „Boom Pow”.

Alexandra şi iubitul ei sunt acum plecaţi în Japonia, unde solista susţine mai multe concerte. Înaintea unui asemenea concert, artista și-a făcut câteva fotografii provocatoare, cu chiloțeii albi la vedere, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Nu de alta, dar să nu fie geloși fanii români pe spectatorii japonezi, care o pot admira în carne, oase și ținute sumare.

alexandra stanZoom
Alexandra Stan, sexy în turneul din Japonia
foto: arhivă personală

alexandra stanZoom
Alexandra Stan, sexy în turneul din Japonia
foto: arhivă personală

În videoclip cu iubitul ei

Alexandra Stan a lansat un videoclip nou la piesa „Boom Pow”, ca o răsplată pentru fanii care i-au adus videoclipului “Ecoute” peste 10 milioane de vizualizări. Acesta este filmat la Constanţa, în faţa blocului Alexandrei, iar iubitul artistei, Bogdan Stăruială, este personaj în videoclip.

“Iubesc vara şi apa, sunt copilul mării. Mi-am dorit de mult un «hometown video», iar versurile  de la Boom Pow se potrivesc perfect cu starea oraşului Constanţa, pe care îl ador. Întregul album Alesta e ca un energizant, iar Boom Pow e cu siguranţă invitaţia către dans şi către o stare bună”, a spus Alexandra Stan despre noua ei piesă.

loading...

Citește și

 • Alexandra Stan iubit nou Bogdan

  Click! îți prezintă imagini în exclusivitate cu Alexandra Stan (26 de ani) și noul ei iubit, un tânăr înalt, pletos și cu părul ondulat, pe nume Bogdan. După ce a spus că a fost bătută Marcel Prodan, de impresarul care i-a fost și iubit, solista n-a mai avut nici o relație serioasă.

 • Alexandra Stan iubit Dorian Popa

  A trecut printr-o perioadă grea, dar acum soarele a ieşit şi pe strada ei . Alexandra Stan şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de Bogdan, iubitul care i-a devenit şi asistent personal, dar nu se gândeşte încă la măritiş.

 • alexandra stan

  Alexandra Stan (27 de ani) s-a refăcut după toată drama cu fostul său iubit și impresar, Marcel Prodan, care a bătut-o până i-a schimbat înfățișarea, iar acum se iubește de aproape un an cu un tânăr pe nume Bogdan.

 • alexandra stan

  Săptămâna trecută s-a dat verdictul în cazul lui Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan (26 de ani). Cântăreaţa vrea să lase în urmă acest episod şi preferă să privească spre un viitor plin de proiecte muzicale.