Se visează deja soția lui Aurel Tămaș? Amanta s-a pozat în rochie de mireasă

12_eliza-ancau.jpg

Eliza Ancău este cu 31 de ani mai tânără decât solistul de muzică populară

“Iubirea nu are vârstă” este o zicală din popor care li se potrivește de minune lui Aurel Tămaș (57 de ani) și amantei lui, Eliza Ancău (26 de ani), mai tânără decât el cu peste trei decenii.

Celebrul artist și-a părăsit soția, pe Marieta Tămaş, cu care are un băiat în vârstă de 18 ani, pentru a trăi a doua tinerețe alături de frumoasa tânără care are la activ mai multe titluri de ”Miss”.

12_tamas.jpg

Aurel Tamas

Cei doi porumbei s-au mutat deja împreună, iar ea deja visează să îmbrace rochia de mireasă. Recent Eliza Ancău și-a postat mai multe imagini pe Facebook, de la o ședință foto, îmbrăcată într-o rochie de mireasă  sexy, cu trenă imensă. Click! a scris, în exclusivitate, despre această idilă.

12_eliza-ancautoata.jpg

Eliza Ancău arată superb în rochia de mireasă

„Tămaş o răsfaţă  pe  Eliza cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi Marieta, soţia lui Aurel, ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta nu mai stau împreună, nu mai au nici o treabă”, declara, pentru Click!, un apropiat. Soția lui ne-a spus că îl iubește și că-l așteaptă să revină acasă. 

Loading...
 
 

Citește și