Se răzgândește Brigitte cu divorțul? Ce mesaj i-a transmis lui Ilie Năstase

brigitte_sfat_ilie_nastase.jpg

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase
Foto Arhivă personală

Brigitte a declanșat procedura de divorț chiar de ziua ei, în urmă cu exact o săptămână, însă Ilie Năstase pare hotărât s-o recucerească. Primul pas, un buchet uriaș de trandafiri roșii, care a impresionat-o pe soția sa atât de mult, încât aceasta i-a făcut o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

E clar, Ilie Năstase știe cum să impresioneze o femeie, fie ea și actuala soție, de care se află în plin divorț. N-a fost bevoie de genți de firmă, mașini de lux sau vile pe malul mării. Un singur buchet de trandafiri, e drept uriaș, a fost suficient ca să-i topească inima lui Brigitte Năstase.

Soția fostului tenismen s-a lăudat cu florile pe contul personal de Facebook, unde a menționat numele lui Ilie, alături de câteva formule care nu prea lasă loc de interpretări: ”te iubesc”, ”cel mai frumos cadou”, ”iubesc trandafirii”.

brigitte.jpg

brigitte nastase
Brigitte Năstase și buchetul de trandafiri care a făcut-o fericită
foto: arhivă personală

 

Brigitte Năstase a introdus cererea de divorț la judecătorie chiar de ziua ei, 7 februarie. Sfătuită de avocații ei, bruneta a hotărât să se despartă de bărbatul cu care a conviețuit timp de 8 ani. Îl tot amenința pe fostul mare tenismen de vreo doi ani de zile după ce l-a prins că a înșelat-o cu amanta Cici, a jignit-o, a amenințat-o și i-a făcut viața un calvar. Divorțul nu va fi pe cale amiabilă, la notar, așa cum mulți se așteptau ci la tribunal, întrucât cei doi au de împărțit apartamente, mașini, afaceri și foarte mulți bani. 

„M-am săturat să trăiesc așa. Ieri, de ziua mea, am fost foarte supărată. A fost o zi neagră pentru mine, am fost într-o depresie cruntă. Am hotărât să iau cea mai bună decizie pentru viața mea. Vreau să am pace și liniște!”, a declarat Brigitte Năstase pentru click.ro.

Loading...

Citește și

  • Brigitte Năstase a mărturisit că l-a înșelat pe soțul ei, Ilie Năstase cu un bărbat din Timișoara, deși era conștientă că face o mare greșeală. Brigitte și bărbatul cu care a avut o relație s-au cunoscut în club, iar de acolo, cei doi au încercat să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit totul pe Facebook, imediat cum s-a întors de la biserică, unde a simțit că trebuie să facă o schimbare în viața ei, să ierte, dar și să fie iertată.

  • De ziua ei, Brigitte Năstase a cerut divorţul la Judecătoria Sectorului 1. După despărţirea oficială de fostul mare tenisman, timişoreanca rămâne cu o avere frumuşică, însumând trei case, maşini, două afaceri, dar şi bijuterii şi accesorii de lux. Datorită convenţiei matrimoniale, ea nu trebuie să împartă nimic cu Ilie. În plus, bruneta vrea şi numele de ”Năstase”!