Se pregătește Ghenea să devină mamă? Detaliul care o dă de gol

ghenea_stratan.jpg

ghenea stratan
MNădălina Ghenea se iubește de câteva luni cu Matei Stratan
Foto: arhivă personală

Mădălina Ghenea (28 de ani) a depășit cu bine logodna-fulger cu Philipp Plein și s-a refugiat în brațele lui Matei Stratan, fiul unui milionar ieșean. Relația cu românul a depășit deja cele 38 de zile petrecute de olteancă la brațul designerului neamț, așa că nu ne-am mira dacă s-ar îndrepta și spre formarea unei familii alături de Matei.

Mai ales că Ghenea este destul de rapidă atunci când fluturii din stomac se înmulțesc. S-a tatuat pe gât și s-a logodit rapid cu Plein, așa că un copil cu Stratan nu ar fi un șoc atât de mare. Activă pe rețelele sociale, focoasa șatenă a publicat o imagine care i-a făcut pe fanii ei să-i ureze să aducă pe lume un bebeluș cât mai repede. Imaginea suprinde un copil dormind într-un leagăn, o fotografie angelică pe care Mădălina a pus-o pe Instagram. "Îți dorim mulți copii alături de iubitul său", a scris cineva în rubrica de comentarii.

bebe.jpg

bebelus
Fotografia distribuită de Ghenea i-a făcut pe fani să-i ureze să devină mamă cât mai repede
Foto: Instagram

 

Deocamdată, Ghenea se mulțumește să aibă grijă de un cățeluș adorabil pe care i l-a dat în dar chiar Matei Stratan, un bulldog francez cu care vedeta se pozează foarte des în ipostase drăgăstoase.

ghenea1.jpg

ghenea
Mădălina l-a numit Gatsby pe cățelușul său
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • madalina ghenea

    Mădălina Ghenea (28 de ani) este una dintre cele mai frumoase românce și chiar una dintre cele mai sexy femei din lume. Buzele cărnoase, silueta de viespe și formele voluptoase au propulsat-o în lumina reflectoarelor.

  • Pe 11 martie, Mădălina Ghenea îşi anunţa public iubirea cu designerul german Philipp Plein. A urmat o ploaie de dovezi de dragoste, munţi de trandafiri roşii, vacanţe la Paris, Cannes, New York şi un inel de logodnă cu diamant cât bobul de fasole. Amorul, fericirea şi huzurul s-au terminat brusc, în weekend.

  • madalina ghenea

    Încurcate sunt căile Domnului...și la fel de încurcate sunt şi relaţiile Mădălinei Ghenea. Românca parcă este "bântuită" de fostele iubiţilor ei. Recent, Mădălina a fost "răsfăţată" de iubitul ei, Matei Stratan, la restaurantul unde miliardarul obişnuia să iasă cu fosta! Să fie o simplă coincidenţă...sau acestuia îi e dor de ea?

  • madalina ghenea matei stratan amalia enache

    Lipsă de inspiraţie sau pur si simplu coincidenţă? Matei Stratan, actualul iubit al Mădălinei Ghenea, a ieşit recent cu actriţa în oraş, iar cei doi au ales că-şi petreacă seara în compania prietenilor la un restaurant cu specific, unde fructele de mare sunt la mare căutare. În trecut, fiul magnatului Dan Stratan şi Mădălina Dorobanţu, cunoscută în cercurile mondene drept "doamna Gaia", cu care tânărul forma un cuplu, se plimbau prin acelaşi local, iar imaginile stau mărturie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1