Se poate şi fără silicoane! Ele sunt vedetele care se mândresc cu sâni naturali

m112-13-vedete-1.jpg

Graţiela Duban – portocale Soţia lui Andrei Duban are nişte „înaintări” ferme şi apetisante. Sânii ei fac cinste oricărui sutien de pe planetă

E greu în anul 2016 să mai întâlneşti la plajă busturi nesiliconate, mai ales în rândul vedetelor, care-şi permit orice din punct de vedere financiar. Fotoreporterii Click! au găsit însă acul în carul cu fân, adică şase dive sexy, cu sâni naturali.

Graţiela Duban (29 de ani), superba soţie a actorului Andrei Duban, are sânii ţepeni ca două portocale, iar costumul de baie roz-bombon scotea asta în evidenţă de la o poştă.

m212-13-vedete-2.jpg

Roxana Ionescu – pepeni Pe “Mama Natură” nu o poţi privi în ochi, asta pentru că sânii ei atrag privirile ca un magnet. Mai ales dacă îi întâlneşti la mare

La fel de sexy este şi Roxana Ionescu (31 de ani), care poartă şi acum, cu mândrie, numele de “Mama Natură”, cu  care Dan Negru a botezat-o la emisiunea “Ciao, Darwin!” (2003-2005). Roxana ne-a oferit un spectacol incitant la Mamaia, iar turiştii s-au holbat la “pepenaşii” ei din sutien.

m312-13-vedete-3.jpg

Claudia Sexxy – pere “Sexy, sexy, ştiu că mă vrei, te holbezi la sânii mei”. Aşa ar putea fredona acum solista piesa pe care o cânta cu Exotic în 1999

La 37 de ani, Claudia Pătrăşcanu se ţine şi ea tare pe poziţii, mai ales că e gravidă pentru a doua oară. Dotările ei ne duc cu gândul la două pere, asta pentru că bustul natural nu poate sfida gravitaţia şi o ia uşor la vale. Elena Băsescu (36 de ani), de două ori mămică, poate fi rubrică în Abecedar: “EBa are mere!”.

m412-13-vedete-4.jpg

Elena Băsescu – mere Mezina lui Traian Băsescu e toată numai fibră. A slăbit 30 kg, iar sânii ei sunt tari şi rotunzi ca două ionatane

Asta pentru că, deşi mezina lui Traian Băsescu a dat jos aproape 30 kg, sânii ei au rămas fermi şi obraznici.

m612-13-vedete-6.jpg

Laura Dincă – pepeni Mică la vârstă, mare la bust. Laura Dincă şi-a etalat la plajă ce vede doar Cristi Boureanu în dormitor: doi “pepeni” apetisanţi

Laura Dincă (19 ani), iubita fostului politician Cristian Boureanu, se relaxează şi ea la Mamaia, cu “pepenii” la soare, mai ales că recent a trecut prin focurile examenului de Bacalaureat.

m512-13-vedete-5.jpg

Andreea Bănică – grepfrut Prea mari ca să fie portocale, prea mici ca să fie pepeni. Andreea Bănică poartă “grepfrut” în sutien

În cazul Andreei Bănică (38 de ani) e greu să facem o alegere din “aprozar”: grepfrut sau portocală? Ţinând cont că sânii solistei au crescut odată cu burtica (e gravidă în şase luni), fructul cel mai mare în dimensiune are câştig de cauză.

kalapod.ro

Loading...

Citește și

  • femeie dieta minune regim alimentar

    Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

  • adelina pestritu

    Adelina Pestriţu a intrat luna trecută în rândul vedetelor cu silicoane. Bruneta a recurs la o operaţie de mărire a bustului şi pentru că a fost forţată de împrejurări să poarte o bustieră specială, fosta prezentatoare tv a evitat să-şi "scoată" decolteul, în oraş. În weekend ea le-a făcut ziua mai bună domnilor şi a ieşit la restaurant cu o prietenă, într-o ţinută cu vedere la ...sâni.

  • Nu degeba şi-a pus silicoane uriaşe în primăvara acestui an! Acum culege roadele. Julia Jianu (39 de ani) şi-a etalat corpul superb pe plajele din Grecia, unde şi-a făcut de cap cu prietenele sale, în vacanţă. Solista a cerut “învoire” de la soţul ei, Bogdan, pentru a pleca doar cu fetele în sejur, iar distracţia a fost pe măsură.

  • oana roman, tata, vorbit, petre

    Pe Oana Roman (39 de ani), viaţa a încercat-o din plin în ultimii ani. În urmă cu mai bine de doi ani, după ce a născut-o pe Isabela, vedeta a fost la un pas de moarte. Dezamăgită total de indiferenţa tatălui ei, Petre Roman (70 de ani), vedeta a întrerupt comunicarea cu părintele ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1