Se mărită Diana Dumitrescu? Uite cine a cerut-o de nevastă pe frumoasa actriţă

diana_sus.jpg

diana dumitrescu aureliu surulescu cerere in casatorie
Diana şi Aureliu se privesc cu subînţeles pe platourile de filmare
Foto: arhiva personală

După un mariaj eşuat cu producătorul Ducu Ion, Diana Dumitrescu se vede din nou mireasă. Actriţa a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte să se mărite şi se pare că este dispusă să facă acest pas în viitorul apropiat.

Aflată pe platourile de filmare, actriţa a fost cerută în căsătorie de colegul său de scenă, Aureliu Surulescu. Actorul, cunoscut din serialul "Rămâi cu mine" de la HBO, i-a oferit fostei soţii a lui Ducu Ion un buchet de flori. Se pare însă că totul a fost o glumă pusă la care de amica actriţei. Tilz Nicolae a publicat pe pagina ei de Facebook marele anunţ, moment în care telefonul Dianei Dumitrescu a început să sune non-stop, mulţi întrebând dacă este adevărat că se mărită, în timp ce alţii au felicitat-o fără a mai verifica informaţia.

diana_si_tily.jpg

diana dumitrescu aureliu surulescu tily niculae gluma casatorie
Diana şi Tily au pus împreună "nunta" la cale
Foto: arhiva personală

"A cerut-ooooooooo! Hai să fie într-un ceas bun! Felicitări pentru curaj, Diana Dumitrescu! Să aveţi grijă unul de celălalt şi să mă anunţi din timp pentru rochia de naşă! Data nunţii o decid eu... Bianca Pena trebuie să ajungi pe aici...", a scris Tily Niculae pe contul ei de socializare.

După şase ani de relaţie şi aproape patru ani de mariaj, Diana Dumitrescu şi Ducu Ion au ales să meargă pe căi diferite în vara lui 2013. dacă producătorul şi-a refăcut repede viaţa sentimentală cu actrişţa Ioana Blaj, care toama trecută l-a făcut tăticul unui băieţel minunat, Diana Dumitrescu a încercat mai multe relaţii care dintr-un motiv sau altul nu au mers.

Loading...

Citește și

  • diana dumitrescu

    O rochiţă sexy din dantelă, nişte perne pufoase şi o saltea mare! De atât are nevoie Diana Dumitrescu pentru a încinge imaginaţia oricărui bărbat. Blonda, pofticioasă de fel, s-a înconjurat de prăjituri delicioase pentru o şedinţă foto de senzaţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1